Kontakta oss

PN-40TC1

  • BIG PAD för små mötesplatser och interaktiv digital skyltning
  • 40” (100,33 cm diagonalt) med 1920 x 1080 pixlar
  • Snabb och responsiv PCAP Kapacitiv 10-punkts touch – upp till 4 användare
  • Mini-OPS slot för flexibilitet
  • Sharp Pen Software – intuitivt rit-, skrift- och anteckningsverktyg
  • Sharp Touch Viewing Software – för mer flytande presentationer
  • Sharp Display Connect – för trådlöst samarbete med upp till 50 anslutna enheter

Översikt

PN-40TC1 är först ut av de marknadsledande BIG PAD skärmarna för de allt växande ”Huddle Spaces”, eller små mötesplatserna för 2-6 personer. Med en responsiv PCAP touchskärm, hög användarvänlighet och snabb inkopplingstid är PN-40TC1 optimal för det moderna kontoret. Mini-OPS kortplatsen möjliggör en snygg och ren installation, med inbyggd trådlös funktionalitet för problemfri anslutning av mobila enheter. PN-40TC1 sätter en ny standard för de moderna kontoren där spontana möten sker i allt större utsträckning, i tillägg till den snabbt växande marknaden för interaktiv digital skyltning.

Sharps senaste 40” BIG PAD är utrustad med en i särklass snabb, responsiv och intuitiv PCAP kapacitiv touchskärm med 10 tryckpunkter, vilket erbjuder optimal prestanda för bland annat mindre mötesrum samt interaktiv digital skyltning. Sharps industriledande programvarusvit innehåller flera verktyg för förbättrade och mer kreativa möten och diskussioner, där kommunikation och effektivitet sätts i fokus.

För videomöten och videosamarbeten kan användaren enkelt montera en webbkamera till de bekvämt placerade fästhålen på toppen av skärmen. På samma sätt är snabb installation och mångsidig placering möjlig med det tillhörande bordsstativet.

Den medföljande programvaran Touch Viewing Software erbjuder ett lättanvänt gränssnitt där du enkelt kan samla ihop, presentera och annotera dokument, bilder, presentationer etc. utan att behöva växla mellan olika programvaror för respektive filtyp. Perfekt för det moderna mötesrummet.

PN-40TC1 är Sharps nya sätt att bidra till dynamiska affärsmöten.

Videos

Nedladdningar

Specifikationer