Kontakta oss

Privat moln

- den mjukvara du behöver när du behöver den

Molntjänster är ett allt vanligare val för många företag. Du får då all mjukvara som tjänst istället för att använda enskilda licenser till varje dator. Innehållet strömmas från servrar i en extern datahall.

Vår lösning för Privat moln är en av marknadens mest avancerade och kostnadseffektiva drifttjänster. Den gemensamma programvaran installeras på en server hos oss. All data som hämtas och sparas finns på servern.

Vi ser till att informationen är tillgänglig, övervakad och säker.

Fördelar för ditt företag:
För många företag är IT-utvecklingen både besvärlig och kostsam. Genom att lämna över ansvaret till oss kan du fokusera på dina egna affärer, istället för att lägga kraft på backup, virusskydd och andra driftrelaterade frågor.
Resultatet blir god prestanda och system med maximal tillgänglighet.

Fördelar för dina medarbetare:
Varje medarbetare får ett eget, virtuellt skrivbord med de applikationer hon eller han behöver. Skrivbordet och företagets information går alltid att nå – från kontoret, hemmet eller var man nu befinner sig i världen. Alla program fungerar precis som vanligt: Word, Excel, e-post, ekonomisystem och så vidare.

Tryggare kan du knappast vara:
Vi sköter kontinuerligt backup och installation av kritiska uppdateringar centralt. Det bidrar till en mycket hög säkerhetsnivå och ett effektivt skydd mot intrång, virus och spam.

Genom att bara betala per funktion, användare och månad får du bättre kontroll över ekonomin. Här finns inga dolda kostnader. Och du slipper binda upp kapital för löpande investeringar i ny teknik.

Förändras företagets situation eller marknaden behöver du inte göra några tekniska ingrepp för att hänga med i utvecklingen. Vi kan enkelt ta bort eller lägga till både användare och tjänster, i takt med att företaget växer eller krymper.