Kontakta oss

Besökshantering

När du tar emot besökare är det inte bara viktigt att de får ett gott intryck. Av säkerhetsskäl är det också viktigt att du har överblick över vem som kommer och går. 

Optimised Visitor Management är en smart, säker och användarvänlig plattform för registrering av besökare, anställda och underleverantörer. 

Förutom att den sparar tid för receptionisten, skyddar den både männsikor och lokaler och bidrar till en säkrare och mer effektiv arbetsplats. 

 

Snabbare registrering

Sharps system för optimerad besökshantering har intuitiv programvara och en touchskärm som gör det snabbt och enkelt för besökare att på egen hand anmäla när de anländer eller lämnar en byggnad eller avdelning. De registrerar själva sina detaljer direkt på skärmen. 

Att ha en central databas med aktuell kontaktinformation innebär ockå att du snabbt kan medeela alla i en nödsituation och skicka instruktioner vid behov. 

 

 

Smartare service

Systemet skriver ut rätt sorts passerkort för besökare och underleverantörer. Du kan själv bestämma vilken information som ska finnas med på kortet. Uppgifter om besökaren och dennes värd kan visas, liksom WiFi-information och säkerhetsinstruktioner.  

Om en besökare eller en grupp av besökare har registrerats i förväg, till exempel för en konferens, behöver de bara scanna en QR-kod. För regelbundna besökare är registreringen också snabbare, eftersom systemet kan komma ihåg deras namn och vem de besökte senast.

Enkel regelefterlevnad

Det sparar tid för receptionisten, som varken behöver registrera besökare eller meddela den person som de kommer för att träffa. Istället skickas ett e-post- eller textmeddelande automatiskt ut via systemet så snart gästen har anlänt. Dessutom kan leveransföretag och kurirer enkelt lämna paket med den särskilda leveransknappen. 

Du kan när som helst generera en rapport i realtid för att se vem som befinner sig i byggnaden vilket ocksågör  att du snabbt kan meddela alla i en nödsituation och skicka ut instruktioner vid behov. 

 

 

Gör ett bra första intryck

Vårt system för optimerad besökshantering är flexibelt nog för att anpassas till olika behov. Vi erbjuder ett antal interaktiva skärmar från Sharp i olika storlekar. Läs mer om våra lösningar nedan.