Kontakta oss

Mjukvaror

Oavsett om du har hand om en liten arbetsgrupp, en hektisk avdelning eller ett utskriftsrum så är Sharps multifunktionssystem alltid ett utmärkt val för utskrift, kopiering och scanning. Men visste du att de kan användas för ännu mera med vårt utbud av Optimised Software Solutions?

Med mjukvarulösningar för förbättring av alla steg inom dokumenthantering inklusive dokumentstyrning, arbetsflödeshantering, säker dokumentlagring, dokumentscanning och annat så har vi allt du behöver för ökad produktivitet och kontroll över kostnaderna.

 • Utskriftshantering

  Våra Optimised Printing Solutions ger dig ett enkelt sätt att ha kontroll över alla dina system och minska kostnaderna. Med mjukvaran för utskriftshantering kan du se precis hur mycket dina system används, exempelvis vem som använder dem och när de används, och du har kontroll över åtkomstbehörigheten för varje system i nätverket. Den tillhandahåller också informationen du behöver för att se till att rätt system är på rätt ställe för maximal effektivitet.

 • Scanning

  Våra Optimised Scanning Solutions möjliggör snabb och effektiv scanning. Scanning, indexering, arkivering, distribution, inhämtning: alla tidskrävande uppgifter kan utföras automatiskt när du scannar, eller sekundsnabbt via ikonerna på kontrollpanelen. Scanning har aldrig varit enklare.

 • Mobilapplikationer

  Vi förlitar oss alla på telefoner och pekplattor för att hålla kontakt och hitta information. Med våra Optimised Mobile Solutions kan du integrera alla slags mobilenheter fullständigt med ditt nätverk. Förutom att människor erbjuds ett enkelt sätt att skriva ut information från telefoner, pekplattor och laptops kan våra mobilapplikationer hjälpa dem att säkert scanna och dela dokument när de är borta från kontoret.

 • Dokumenthantering och dokumentarbetsflöde

  Våra Optimised Workflow Solutions hjälper alla i teamet att effektivisera repetitiva uppgifter. Nu kan du scanna dokument och skicka dem direkt till den person, applikation eller affärsfunktion som behöver dem.

  Sharps dokumenthanteringsmjukvara gör affärskritisk information i molnet eller på dina egna servrar tillgänglig för behörig personal när som helst, var som helst och från nästan vilken utrustning som helst, inklusive telefoner och pekplattor.

 • Enhetshantering

  Skrivare, kopiatorer och multifunktionssystem kräver ständig uppmärksamhet – även om det bara handlar om att fylla på toner och papper. Oavsett om du bara har ett fåtal system eller hundratals så kan Sharps Optimised Managing Solutions och mjukvara för enhetshantering göra ditt liv lite enklare. Avbrott minimeras, stillestånd blir sällsynta och produktiviteten hålls uppe i alla arbetsgrupper.

 • Prepress- och jobbhanteringsmjukvara för system i produktionsklass

  För produktions miljöer erbjuder vi Optimerade prepress- och jobbhanteringslösningar. Ett intuitivt dra- och släpp-gränssnitt ger dig enkel kontroll över varje jobb och låter dig välja utenhet, prioritera jobb, balansera arbetsbelastning och mycket annat.

  Men en praktisk förhandsgranskningsfunktion kan du kontrollera jobb före utskrift, dela stora jobb mellan olika enheter för att i praktiken fördubbla eller t o m tredubbla utskriftshastigheten, samt använda elektronisk jobbanvisning för snabbare och enklare arbetsflöde.