Kontakta oss

Optimised Managed Services

 • Optimised Managed Services

  I dagens affärsvärld är det svårare än någonsin att behålla konkurrenskraften. Kunder, företagsledning och anställda vill alla ha mer - för mindre.

  Med Optimised Managed Services kan vi identifiera och förenkla övergång till ny utrustning, nya metoder och processer så att de anställda kan hantera information och bli mer produktiva, och på så vis kan företagsledningen spara pengar och kunderna kan bli ännu nöjdare.

  Optimised Managed Services förbättrar inte bara hur du kommer åt och visualiserar data utan även hur du samverkar och bearbetar information, genom förbättrade digitala arbetsflöden och effektivare samarbete.
  I tjänsterna ingår allt från hantering av specifika affärsfunktioner till att omfatta en hel organisation och anpassas efter dina behov.

  Processen har fem faser - från upptäckt till fortlöpande och kontinuerlig optimering - och utgör ett strategiskt ramverk för varje åtagande och är utformad för verklig samverkan, flexibilitet och skalbarhet.
  Detta medför att ett åtagande kan ta sin början när som helst, och vårt professionella team kan styra din färd mot mer effektivt och produktivt arbete.

  Tjänsten stöds av vårt Optimised Software Solutions-utbud, professionella tjänster, verktyg, hantering, rapportering och våra prisbelönta hårdvarulösningar.

 • Optimised Document Services

  I Optimised Document Services sammanförs våra tjänster för hantering av utskrift, produktion och innehåll.
  Genom ett utbud av säkra och konfigurerbara vertikala tjänster kan vi erbjuda våra kunder omedelbara och fortlöpande konkurrensfördelar.

  Vi kan hjälpa dig minska utskriftskostnader och införa mobil utskrift med säkerhet och ansvar eller automatisera arbetsflöden. Vi har verktygen du behöver för effektivare samarbete, säkrare informationsdelning och snabbare beslut. Vill du maximera potentialen hos din mobila arbetsstyrka så kan vi hjälpa till med det också.

  Våra konsulter tar sig tid att sätta sig in i dina behov och prioriteringar så att de kan rekommendera investeringar för effektivare utskriftsprocesser i företaget. Med hjälp av Sharps tekniklösningar och vårt skalbara programsystem kan vi säkerställa att de anställda har informationen de behöver för att utföra jobbet, när de behöver den.

  Våra tekniklösningar och tjänster är modulära och integrerade vilket innebär att de kan utnyttjas i valfri ordning eller över en tidsperiod som passar till din budget.

 • Managed Print Services

  Många företag och organisationer är beroende av utskrift och scanning för att fungera, men de flesta har inte tillräckligt med tid, resurser eller specialistkunskaper för att hantera sina skrivare på ett effektivt sätt. Utan en centraliserad strategi kan onödiga kostnader för administration och förbrukningsmaterial stiga i höjden samtidigt som verksamhetens resultat försämras och det finns en risk för felinvesteringar.

  Även om Sharps skrivare och multifunktionssystem alltid har stoltserat med enastående prestanda och tillförlitlighet, så kan Sharps Managed Print Services (MPS) bidra till att minska utskriftskostnaderna med upp till 30 %*. Genom att utnyttja Sharps övriga mjukvaror och tjänster kan du dessutom göra ytterligare besparingar.

  Oavsett om du har ett eller många system kan Sharp MPS hantera dem enklare och säkrare. Våra konsulter hjälper till att utvärdera och förbättra företagets övergripande utskrifts- och scanningstrategi, utveckla en utskriftspolicy som ger mindre avfallsmängder och kontroll över utskriftsvolymerna, samtidigt som personalens utskriftsupplevelse förbättras.

  *Källa; Gartner 2013 “Active Print Management Initiatives Can Cut Your Office Print Costs by 10% to 30%"