Kontakta oss

Om Sharp

Ända sedan Tokuji Hayakawa grundade Sharp Corporation 1912 har innovation resulterat i nyskapande produkter inom många områden. Från "Ever-Sharp" - stiftpennorna som gav oss vårt företagsnamn - till de första Japantillverkade radio- och TV-apparaterna; världens första elektroniska räknare med LCD-teknik; massproduktion av solceller; vidare till dagens kundanpassade företagslösningar.

I Sverige erbjuder vi marknadsledande produkter och tjänster anpassade för företag inom olika branscher. Vi levererar dokumenthanteringslösningar med multifunktionsskrivare, mjukvaror, tjänster och interaktiva whiteboards till kontorskunder. Vi hjälper företag och organisationer med IT-tjänster som privat- och publikt moln, hosting, backup och distansdrift. Till butik-, hotell- och restaurangbranschen erbjuder vi både paketerade lösningar inom digital skyltning och betalningssystem för många olika behov.

Vår grundare Hayakawas ledord; kreativitet och uppriktighet; lever starkt kvar inom organisationen. Vår vision är att inspirera och hjälpa våra kunder att få ut den fulla potentialen från sin information, genom att använda vår integrerade teknologi.

Företagsprofil

På Sharp - kända över hela världen för våra innovativa produkter och lösningar - är utmaningen att skapa balans mellan arbetstid och fritid, med produkter som förbättrar människors liv både på jobbet och hemma. Våra produkter och tjänster för företag kan öka produktiviteten och minska kostnaderna, medan vårt utbud inom hemelektronik ger dig mer njutning, ökad komfort och öppnar nya perspektiv i din vardag.

Vi skapar produkter som ger dig enklare och bättre sätt att kontakta och kommunicera med andra, och vi låter dig släppa loss kreativiteten som aldrig förr. Vi arbetar dedikerat för att förbättra människors liv, genom att använda avancerad teknik kombinerat med ett starkt engagemang för innovation, kvalitet, värde och design.

Våra ledord är "Uppriktighet och Kreativitet" och vårt mål är att förbättra kvaliteten på människors liv genom banbrytande teknik. Resultatet är unika, innovativa produkter - enligt vårt motto, "Vi gör produkter som andra vill imitera!".

Europeisk infrastruktur:

Affärsenheter:
3 affärsenheter i större städer:
London: Sharp Information Systems Europe and European Headquarters
Hamburg: Sharp Energy Solutions Europe

Försäljningskontor:
17 försäljningsbaser över hela Europa

Tillverkning / FoU:
4 enheter över hela Europa

Vår affärsfilosofi och grundidé

Affärsfilosofi

Vi eftersträvar inte bara att växa och utöka vår affär. Vi vill att våra unika och innovativa tekniska lösningar ska bidra positivt till kulturer och skapa fördelar och välfärd för människor över hela världen.
Vi har som målsättning att växa tillsammans med våra anställda, att uppmuntra och hjälpa dem att nå sin fulla potential och därmed förbättra sin levnadsstandard.
Vår kommande framgång är direkt kopplad till framgången hos våra kunder, partners och aktieägare ... ja, till hela Sharp-familjen.

Våra ledord

På Sharp gäller två grundläggande idéer:

Uppriktighet och kreativitet

Att stå för dessa ideal ger oss en genuin tillfredsställelse av vårt arbete, samtidigt som vi på ett meningsfullt sätt bidrar till det bästa för samhället.

Uppriktighet t är en fundamental dygd hos mänskligheten
... var alltid ärlig.

Kreativitet främjar framsteg
... var ständigt medveten om behovet av nyskapande och förbättringar.

Harmoni ger styrka
... lita på varandra och arbeta tillsammans.

Hövlighet är en förtjänst
... var alltid hövlig och visa respekt.

Mod utgör grunden för ett rikt liv
... anta varje utmaning med en positiv attityd.

Vårt motto

Ända från första början har Sharp haft originaliteten som drivkraft. Det startade med vår grundare Tokuji Hayakawa och hans anda av ärlighet och kreativitet, och det är det som än idag inspirerar oss.

Allt vi gör handlar om att ta fram nya lösningar för ett nytt sätt att leva, tänka och att vara.

Vår mission är att skapa teknik som höjer livskvaliteten och stöder varje individs sätt att arbeta på. Vi utarbetar inspirerande och innovativa lösningar som låter dig vara dig själv.

Sharp: lika unik som du

Vi på Sharp finns här för dig.

Allt vi skapar gör vi med tanke på dig och dina behov. Vare sig det gäller hemmet eller arbetsplatsen så har vi lösningarna du söker.

Vår utgångspunkt är hur våra produkter och lösningar kan gagna människors olika livsstilar och jobbsituationer. Det är inte tekniken som driver oss, utan hur tekniken bidrar till att göra livet bättre för dig och alla andra.

Så länge människor har förhoppningar, visioner och idéer så finns Sharp där för att skapa produkter och tjänster som kan förverkliga dem.

Sharp är unikt.
Du är unik.
"Be Original."

Jobb

Vi har ett stort antal intressanta befattningar där din erfarenhet och kompetens kan komma väl till pass, oavsett om du arbetar inom sälj, support, administration, som specialist eller ledare hos oss. Kontakta oss gärna om du har ambitioner och vill delta i våra spännande framtidsplaner.

Sharp arbetar för rättvisa och mot diskriminering i anställnings- och urvalsprocesser. Vi säkerställer att inga arbetssökande utsätts för diskriminerande behandling vare sig direkt eller indirekt, varken på grund av kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning, ålder eller sexuell läggning.

Nyheter

Klicka på "Nyheter" för att komma direkt till våra senaste produkt- och affärsnyheter från Sharp i Europa.

Där hittar du också vår europeiska blog "Insights", där du får en djupare inblick i Sharps värld. Förutom information om saker som händer på Sharp, kan du läsa artiklar om hur vår unika teknologi och våra produkter ger dig fördelar i arbetet och vardagen - och bekanta dig lite med våra europeiska chefer och vad som motiverar dem.

Om du är journalist och har frågor om Sharp, får du gärna skicka e-post direkt till vår europeiska PR-chef.

Huvudkontor

Sharp Business Systems Sverige AB

Gustavslundsvägen 12, Alvik
Box 14098, 167 14  Bromma
Telefon 08-634 36 00

 

Slutkunder som önskar service & support:
e-post:support.sbsse@sharp.eu
telefon: 077-225 25 95

 

 

Sharp Worldwide