Kontakta oss

Minska krånglet med utskriftshantering med Sharp Managed Print Services

Sharp, 01.03.2017

Med Sharp Managed Print Services minskar du krånglet med utskriftshantering. Lösningen inkluderar många aspekter; allt från utvärdering av dina behov till omorganisering av verksamheten. Läs nedan hur det fungerar.

Att hålla skrivarna igång och hålla kostnaderna nere kan kräva en hel del tid och energi. Trots att nästan alla små och medelstora företag är beroende av utskrift och scanning för att fungera, har de flesta inte tillräckligt med tid, resurser eller specialistkunskaper för att hantera sina skrivare på ett effektivt sätt. Utan någon som har hand om dessa uppgifter kan administrations- och förbrukningskostnader (papper, toner etc) börja skena, och trasig utrustning riskerar att inte åtgärdas omgående.

Med Sharp Optimised Managed Services kan vi hjälpa dig att hantera dina skrivare med minsta möjliga insats.

Vi har en process i fem steg för detta – från att utvärdera dina behov och lägga fram ett lösningsförslag till att reformera din teknik, fortlöpande hantering och fortlöpande optimering – som utgör ett strategiskt ramverk för effektivt samarbete, flexibilitet och skalbarhet.

Vi kanske upptäcker att du exempelvis kan ersätta företagets fristående skrivare med betydligt färre multifunktionssystem som all personal kan använda. Vi kan även rekommendera användning av mjukvara för övervakning och hantering av utskrifts- och kopieringsanvändningen som gör att du kan analysera och minska driftkostnaderna. Gartner bedömer att proaktiv utskriftshantering kan minska kontorets utskriftskostnader med mellan 10 % och 30 %.

Tjänsten bygger på våra optimerade mjukvarulösningar, professionella tjänster, verktyg, administration, rapporter och våra prisbelönta hårdvara. Vi har skapat en video som illustrerar vad Sharp Optimised Managed Services kan göra för ditt företag och vilka resultat du kan förvänta dig av tjänsten.

Läs mer om Sharp Managed Print Services för små och medelstora företag.

Kontakta oss

STEFAN LÖGDBERG
Nordic Commercial Director
stefan.logdberg@sharp.eu

Social