Kontakta oss

Mia gav inte upp trots 10 bollar i samma vattenhinder

Mia älskar idrott, kost och hälsa och beskriver sig själv som en envis, positiv och glad tävlingsmänniska.

Mia Bäckstedt är utbildad naprapat, har 1 handicap i golf och arbetar på Sharp i Bromma som innesäljare med fokus på webbshopen. Hon älskar idrott, kost och hälsa och beskriver sig själv som en envis, positiv och glad tävlingsmänniska.

-Jag ser hela livet som en tävling och jag är envis på ett bra sätt. Precis som försäljning triggar mig, får jag stimulering av att tävla och vill alltid framåt. Jag tycker om att analysera och påverka mig själv för det ger mig motivation att bli bättre.

-Min passion är golf. Alla i min familj spelar och jag tog grönt kort redan som sjuåring. Jag hade talang med bra bollkänsla och gillade att träna mycket. Genom åren har jag rest och tävlat en hel del. Golf är så roligt och det blev en livsstil som passade mig.

Berätta om någon tävling som varit viktig för dig genom åren.
-Det var en tävling på Eksjö golfbana och det spöregnade, i bagen hade jag med mig elva bollar. Jag fick fullständig kortslutning i huvudet för på 16:e hålet slog jag tio bollar i samma vattenhinder. Men jag gick klart rundan och lärde mig att inte ge upp.

Berätta lite om dig själv.
-Jag är född och uppvuxen i Jönköping med mamma naprapat, pappa egenföretagare som spelar mycket golf och en storasyster som är sjukgymnast. När jag var yngre spelade jag piano och tog sånglektioner. Nu gillar jag all möjlig musik, allt från hip hop till Ziggy Alberts och Eva Cassidy. Jag har svårt att hålla reda på artister och grupper men har otroligt lätt att lära mig sångtexter.

-Efter idrottsgymnasium med inriktning på golf började jag jobba med telefonförsäljning. Det gick väldigt bra för att det passar min person som tävlingsinriktad. Jag har också lätt att vara personlig på telefon och det är viktigt för att kunna utstråla förtroende vilket i sin tur bygger tillit. Jag har även jobbat på säljavdelningen på Elgiganten och jag lyckades bra med att öka merförsäljningen. Sen flyttade jag till Stockholm och började jobba i Elgigantens butik på Kungsgatan med telefoni.

-När jag började plugga till naprapat jobbade jag extra på Löplabbet. Jag har jobbat två år som naprapat men att ha samma rutiner och jobba med sjuka kändes inte rätt för mig. Att ha telefonkontakt med kunder passar mig bättre och jag gillar att jobba med försäljning, att se resultatet direkt ger mig energi.

-Jag har ett genuint intresse för kropp, kost och träning och ger gärna tips och råd. Jag tycker om att gå till gymmet och ser träning som en typ av meditation. Jag kan verka pratglad utåt men jag gillar också att vara ensam. Min träning gör att jag både mår bra och blir gladare, och golfen har funkat på samma sätt som en frizon för att kunna fokusera och vara målmedveten.

Berätta vad du gör på Sharp.
-Nu jobbar med jag med innesälj via webbshopen – där finns 60 000 produkter som kan lösa alla behov för nya och befintliga kunder och dessutom kan spara pengar och tid när allt finns på ett ställe. Jag trivs bra med kundkontakter och att hantera offerter och order.

Tillbaka till golfen, har du satt någon hole in one?
-Nej, men jag satte andra bollen för par från herr tee på 16:e hålet på golfbanan i Jönköping. Pappa skällde på mig när första bollen hamnade i vattnet. Och jag lyckades vända motgången till något riktigt bra och minnesvärt.

 

 

Kontakt

STEFAN LÖGDBERG
Nordic Commercial Director
stefan.logdberg@sharp.eu

Social