Kontakta oss

IT-tjänster

Om du vill ge ditt team den effektivitet man får genom att ha de bästa verktygen och processerna så behöver du hjälp av en professionell Managed Services-leverantör som Sharp.

Sharp tillhandahåller Managed Services åt allt fler verksamheter i den privata och offentliga sektorn som vill frigöra resurser för bättre hantering av deras uppdragskritiska funktioner. De väljer oss därför att vi förstår deras behov, vet hur man kapar kostnader och har rätt resurser och expertis för att hantera hela tjänstepaketet.

Managed Document Services

Managed Document Services är säkra och konfigurerbara tjänster som kan transformera dina dokumentarbetsflöden i varje steg av processen, från det ögonblick då ett dokument skapas och ända tills det ska arkiveras på ett säkert sätt.

Managed Print Services

Managed Print Services ger effektiv utskrift och maximal skrivartillgänglighet, färre avbrott och i de allra flesta fall omedelbara kostnadsbesparingar för utskrift, samtidigt som alla dokumentarbetsflöden förbättras.

Managed IT Services

Managed IT Services håller ordning på din utrustning och IT-infrastruktur, ger ökad flexibilitet och bättre återhämtning och skyddar mot systemfel och dataförluster.

Framtidssäkring för ditt företag

Managed Document Services implementeras genom en beprövad femstegsprocess - från tidig upptäckt till snabba vinster, och sedan långsiktig optimering som främjar ditt företags tillväxt under många år.

Sharps Optimised Managed Services kompletteras av vårt växande utbud av  Optimised Software Solutions, professionella tjänster och prisbelönta hårdvaruprodukter som kombineras för att förbättra alla dina dagliga arbetsflöden.

Kontakta Sharp för en bedömning av hur Managed Services kan hjälpa ditt företag.