Kontakta oss

Multifunktionssystem och kontorslösningar med höga prestanda

Vad kräver du av ett multifunktionssystem? Snabbhet? Användarvänlighet? Tillförlitlighet? Efterbearbetningsalternativ? Vad du än behöver – och vad ditt team än behöver – så hittar du det i vårt senaste utbud av dokumenthanteringslösningar.

Medelstora till stora arbetsgrupper kommer att uppskatta våra systemlösningar. Tillsammans med vårt utbud av kraftfulla multifunktionssystem och mjukvarulösningar ger de alla i teamet enkel tillgång till den utskrifts-, kopierings- och scanningskapacitet de behöver plus ett stort antal alternativ för pappersmatning och efterbearbetning. Med så mycket att välja bland är du säker på att hitta den bästa kontorslösningen för dina behov.

Om du driver ett litet eller medelstort företag, eller du kanske bara behöver ett utrymmesbesparande multifunktionssystem, så ta en titt på våra små kontorsskrivare och multifunktionssystem med mångsidiga scanners. Precis som med våra andra lösningar får du mycket mer än du förväntar dig från vanliga kontorslaserskrivare, och även våra basmodeller tillverkas med fokus på kvalitet, tillförlitlighet, säkerhet och användarvänlighet.

Energisnål design

Vi tar vårt miljöansvar på största allvar. Så om du vill ha ett system för ditt kontor med energisnål design och litet koldioxidavtryck så har Sharp en idealisk lösning för dig.

Kraftfulla produktivitetsappar

Sharps kontorssystem är redo för ett ökande utbud av Optimised Software Solutions och produktivitetsappar för effektivisering och automatisering av manuella processer som t ex scanning och arkivering. Så de tillgodoser inte bara dagens behov, utan kan även anpassas för att möta framtidens utmaningar.

Stöd för den mobila arbetsstyrkan

Även våra mindre skrivare stöder sättet du vill arbeta på. Kollegor och besökare kan skriva ut och scanna via ett USB-minne och enkel anslutning av mobila enheter.