Kontakta oss

Nyckelfunktioner att undersöka vid köp av ett Sharp A3-multifunktionssystem till företaget

London, 19.10.2016

Om ditt företag planerar att köpa en ny A3-skrivare vill du förmodligen att den ska kunna skriva ut i färg. Nedan går vi igenom nyckelfunktioner som ditt företag kan ha stor nytta av.

Om ditt företag planerar att köpa en ny A3-skrivare vill du förmodligen att den ska kunna skriva ut i färg. Enligt IDC:s analyser kommer år 2020 ca 85 procent av A3‑skrivarna i Europa att kunna skriva ut i färg.

Denna trend drivs av minskade driftkostnader samt användarnas krav på högre utskriftskvalitet. För Sharp är denna förskjutning från svartvitt till färg extra tydlig inom A3-skrivarområdet, där vi kan erbjuda våra färgmultifunktionssystem i MX-serien, som utökas och utvecklas kontinuerligt.

Detta framgår tydligt av våra senaste tillskott till vårt A3-sortiment i form av Essential‑serien med MX-5050N och MX-6050N och Advanced-serien med de snabba MX-5070N och MX-6070N som skriver ut upp till 50 respektive 60 sidor per minut. Dessa nya A3-modeller utökar vårt A3-sortiment till hela 13 modeller som har gemensamma tillval, förbrukningsmaterial och användargränssnitt. Kunden kan därmed välja det A3-multifunktionssystem som är mest lämpat för den aktuella verksamhetens behov.

Sharps Essential-skrivare har allt du behöver för kontorets dagliga arbetsuppgifter. Med våra tillval kan de dessutom anpassas och byggas ut när din verksamhet expanderar och behoven förändras. Advanced-serien lever upp till sitt namn med ännu fler anslutningsmöjligheter och flexibilitet i form av Wi-Fi, molnfunktioner och direkt tillgång till Sharps optimerade mjukvarulösningar som bidrar till lägre kostnader, ökad effektivitet och förbättrad säkerhet.

Gemensamma funktioner hos Sharps MX-skrivare

Oavsett vilken Sharp MX-skrivare du är intresserad av har alla samma grundläggande komponenter och funktioner, något som är centralt i Sharps utvecklingsstrategi, vilket gör att du enklare än någonsin kan hitta en modell som är perfekt för dig.

För IT-administratören är det därmed smidigt att konfigurera och hantera maskinparken centralt, och för en säljare är det enkelt att rekommendera en specifik konfiguration till en kund.

Det finns fördelar även för säljkanalen, då denna rationella design omfattar även våra efterbehandlar- och magasinstillval etc samt förbrukningsmaterial. Genom att lagerhållningsbehovet kan minskas så minskar även behovet av lagerutrymme, vilket bidrar till lägre kostnader.

Så vilka gemensamma funktioner har multifunktionssystemen i Sharps MX-serie?

De har ett gemensamt användargränssnitt med ett specialläge för startskärmen som gör att du snabbt och smidigt kan utföra enkla uppgifter. Möjligheten till anpassning av gränssnittet är en annan viktig funktion. Du kan anpassa startskärmen efter behov, till exempel ditt sätt att arbeta eller för en viss typ av jobb som du ofta utför.

Säker utskriftshantering ger dig möjligheten att skicka dokument till och spara på ett multifunktionssystem och sen skriva ut från valfritt Sharpsystem i nätverket. Du kan hämta utskriften när du vill och känsliga dokument lämnas inte obevakade i utmatningsfacket.

Röreselsensorn på maskinen påverkar din effektivitet. När du närmar dig multifunktionssystemet vaknar det upp från viloläget och är redo att ta hand om jobben utan väntetid.

Om du har ett USB-minne med MS Office-filer så är det bara att sätta i det i multifunktionssystemets USB-port och skriva ut. Det är enkelt att hitta dina filer med hjälpa av ikoner på displayen. Det är lika enkelt att scanna till USB-minnet.

Med valmöjligheterna manuell eller klammerfri häftning kan du få den perfekta trycksaken i din hand.

Många grundläggande funktioner är standard och flera extra tillval höjer ytterligare nyttan för MX-5050N/MX6050N och MX-5070N/MX6070N och kan anpassas efter dina behov. Som högre prestanda med snabbare utskrifter, scanning och kopiering och du kan få uppmaning av manöverpanelens skärm att välja de mest miljövänliga inställningarna för det aktuella jobbet. Tonerkassetten matas ut automatiskt först när den är fullständigt tömd, vilket bidrar till onödigt materialspill och är därmed bättre för miljön.

Sharp multifunktionssystem kan anpassas efter företagets framtida behov.

Kontakt

STEFAN LÖGDBERG
Nordic Commercial Director
stefan.logdberg@sharp.eu

Social