Kontakta oss

Nyckelfunktioner hos Sharps högpresterande multifunktionssystem MX-M905

Sharp MX-M905 är ett lättanvänt multifunktionssystem som skriver ut upp till 90 sidor per minut. Nedan beskrivs de viktigaste funktionerna.

Sharp MX-M905 är det senaste tillskottet i vårt sortiment av snabba multifunktionssystem för svartvit utskrift, avsedda för miljöer med stora utskriftsvolymer där hög tillförlitlighet och enkel användning är avgörande.

Utöver utskrift med 90 sidor per minut har systemet en mängd magasins- och efterbehandlingstillval, och tack vare intuitiv hantering kan det användas av många olika användare.

Så exakt vilka nyckelfunktioner har Sharp MX-M905? Nedan ska vi gå igenom dessa lite noggrannare.

Sharp MX-M905: Ingen tryckeriavdelning 

Med många stora skrivare för stora volymer krävs ofta en dedikerad tryckeriavdelning och utbildade operatörer. För att få alla fördelarna av trycktekniken utan att tyngas av dess nackdelar krävs något annorlunda, vilket är orsaken till att vi har utvecklat Sharp MX-M905. Det här är ett utskriftssystem för lätt produktion konstruerat som kan användas av alla.

Sharp MX-M905: Högsta utskriftskvalitet

Detta robusta multifunktionssystem för stora volymer producerar en jämn och hög utskriftskvalitet i både A4- och A3-format upp till 1200 x 1200 dpi upplösning. Utskriftshastighet med upp till 90 sid/min för A4 and 47 sid/min för A3 garanterar att även mycket stora utskriftsjobb blir klara i tid.

Tack vare en speciell teknik återges dessutom affärsgrafik med jämn, hög skärpa, oavsett komplexitet.

Sharp MX-M905: Enkel användning 

Sharp MX-M905 är konstruerat med tanke på enkel användning, från den intuitiva kontrollpanelen till de lättanvända och avancerade utskriftsinställningarna. Användargränssnittet är så lättanvänt att kolleger och besökare faktiskt kan skriva ut, scanna, kopiera eller faxa utan föregående utbildning.

Multifunktionssystemet hanteras via den 10,1” stora pekskärmen, som kan vinklas för bekväm hantering och gör det enkelt att visa och redigera jobb före utskrift. Kontrollpanelen är fullt anpassningsbar som gör att användarna kan skapa en egen startskärm med unika bakgrunder och genvägar till funktioner som de ofta använder. Tangentbordet som kan läggas till ger snabb datainmatning och optimal flexibilitet.

För ännu större flexibilitet har multifunktionssystemet en USB-port för scanning från eller utskrift till ett USB-minne utan behov av dator. MX-M905 har stöd för utskrift av vanliga filformat såsom Microsoft Office-filer, PDF-filer och olika bildformat.

Sharp MX-M905: Säkerhet

Sharp tar säkerhet på allvar och skyddar ditt nätverk och dina data med hjälp av branschledande säkerhetsfunktioner. Detta inkluderar fyra djuplodande säkerhetsnivåer och säker användarautentisering. Med TSL/SSL, IPsec och nätverksprotokollfiltrering som standard kan säkerheten enkelt förbättras ytterligare med administratörslösenordsskydd, krypterad lagring och säker radering av data. MX-M905 har även stöd för säker utskrift vilket innebär att ingenting skrivs ut innan du är redo att hämta utskriftsjobbet, och först efter att du har angivit ditt lösenord vid multifunktionssystemet.

Sharp MX-M905: Moln- och mobillösningar 

Sharp MX-M905 är utvecklat för användning på kontor med ett stort behov av flexibilitet och mobilitet. Därför har scanning och utskrift från publika molntjänster gjorts enkel och bekväm med hjälp av engångsinloggning. Användaren kan dessutom använda Sharpdesk Mobile, vår lösning för mobil utskrift och scanning, för att ansluta till MX‑M905 via företagets trådlösa nätverk och en iOS-, Android- eller Windows-enhet.

Användaren kan därefter smidigt skriva ut e-brev, bilagor och webbsidor från mobil utrustning som multifunktionssystemet har stöd för, samt scanna, maila, faxa och spara filer från multifunktionssystemet till en mobil enhet.

Om du vill ha mer information om hur Sharp MX-M905 kan hjälpa dig att förbättra din kontorsmiljö, kontakta oss för en demonstration.

Kontakt

STEFAN LÖGDBERG
Nordic Commercial Director
stefan.logdberg@sharp.eu

Social