Kontakta oss

Jalle tycker att Schwarz är bättre än Zlatan

Jag är försäljningschef för Örebro, Västerås och Eskilstuna. Min roll är att driva försäljningen för regionen och jag ser att vi kan både växa på kundsidan och få flera medarbetare.

Vill du börja med att berätta lite om dig själv.

-Jag heter Jan Hagström och kallas för Jalle både privat och på jobbet. Jag älskar alla bollsporter! Jag har oförglömliga minnen från VM-bronset i fotboll och OS-guldet i hockey -94 och hävdar att Stefan Schwarz är större än Zlatan. Så sport är viktigt för mig, förutom familjen förstås. Jag har sambo och tre barn och en otroligt charmig hund som lyssnar - när hon vill – till danska namnet ”Plett”. Vi bor i Adolfsberg nära Örebro sedan tio år, och trivs väldigt bra även om min dröm att är att bo i ett varmt land med familjen och kunna spela golf och padel på riktigt fina banor. Jag har lagt fotbollen och innebandyn på is men så fort jag kan spelar jag gärna padel eller golf. Jag är inte världens bäste förlorare även om jag slipat bort den egenheten de sista åren. Jag försöker se så mycket fotboll och ishockey jag kan och då på plats i Behrn Arena. Mitt lag är förstås Örebro, då jag är född i Örebro och har varit supporter sen barnsben.

Vad ska du göra på Sharp?

-Jag är försäljningschef för Örebro, Västerås och Eskilstuna. Min roll är att driva försäljningen för regionen och jag ser att vi kan både växa på kundsidan och få flera medarbetare. Vi ska nu tillsätta ett antal mycket spännande roller. Sharp har ett väldigt gott renommé sen tidigare, och jag ser fram emot att både förvalta varumärket och få företaget att växa ytterligare. Jag har märkt att det finns otroligt många kvalificerade och drivna medarbetare och det är något jag verkligen uppskattar. Jag anser att vi klarar jobbet tillsammans, och Sharps arbetssätt att arbeta i team är helt rätt väg att gå. Det skapar en trygghet både för kunder och för oss som företag. Mitt största mål är att teamet ska lyckas med att göra kunden nöjd.

Nu har du arbetat en tid - vad har du fått för intryck?

-Jag har verkligen fått ett välkomnade mottagande! Jag har träffat många kompetenta och trevliga människor med otroligt driv, helt enkelt ett roligt gäng. Jag visste ju sedan tidigare att Sharp står för kvalitet, innovation och är seriösa leverantörer av bra lösningar och det har jag verkligen märkt. Det är bland annat det som är anledningen till att jag vill jobba på Sharp.

Vad har du gjort tidigare?

-Jag har alltid jobbat med sälj och de senaste 20 åren med säljledande funktioner. Jag vill ha både kunder och medarbetare nära mig för jag är väldigt operativ, och vill lära känna och förstå kundens verksamhet, likväl som jag vill se medarbetarens styrkor och utvecklingspotential. Jag jobbar utifrån ett coachande förhållningssätt i mitt ledarskap och vill hela tiden utvecklas. Jag har mött personer av alla dess slag och uppskattar att ständigt möta olika personligheter. Jag tycker att det är just det som bygger styrka i en organisation – att genom olikheter hitta en gemensam väg till målet.

Har du någon dold talang?

-Jag har svårt att hålla fingrarna borta från allt som har med bollar att göra och jag har ruggigt bra bollsinne om jag får ha lite hybris. Sen har jag väldigt lätt att lära mig låttexter och har aldrig förlorat mot min sambo i musik-quiz.

Kontakta

JAN HAGSTRÖM
Sales Manager
jan.hagstrom@sharp.eu

Social