Kontakta oss

IT i trygga händer

Sharp är en komplett systemleverantör som får hela ditt kontor att fungera integrerat – precis som det borde. Det innebär att vi kan ta ansvar för hela din IT-miljö, både operativsystem och hårdvara. Oavsett om du vill placera utrustningen hos dig eller i vår datahall. Vi tycker att långsiktiga relationer är bättre än korta romanser. Då får du en samarbetspartner snarare än en leverantör.

En partner som inte bara kan det här med ettor och nollor, utan också bryr sig om hur ditt företag utvecklas. Du inte bara känner dig trygg, du är trygg i våra händer. Och du kan lägga betydligt mer tid på det du verkligen brinner för – dina egna affärer. Får vi bli din IT-avdelning?

Tre goda skäl att välja Sharp

1. Kostnadskontroll: Du betalar en och samma summa varje månad – baserad på de tjänster du valt.

2. Enkelhet: Du får en IT-miljö som alltid fungerar – utan att du själv behöver slösa tid och resurser.

3. Säkerhet: Du är garanterad en hög driftsäkerhet – oavsett om tekniken finns i dina egna eller våra lokaler.

Service är lika med trygghet

För oss går service inte bara ut på att övervaka. En IT-miljö som ska vara tillgänglig under årets alla timmar behöver också underhållas. Vi har ett proaktivt arbetssätt där vi löpande underhåller och uppdaterar både mjuk- och hårdvara. Lägg till det att vi övervakar alla kritiska funktioner, så erbjuds du en mycket driftsäker IT-miljö.

För säkerhets skull är också vårt Support Center alltid redo. Här får du svar på dina frågor och lösningar på eventuella problem via telefon, e-post eller direkt via vårt ärendehanteringssystem. Vår service är lika med trygghet. Våra IT-tjänster är lika med trygghet.

Vår serverhall ger urstarkt skydd

Anläggningen där vi driftar din IT-miljö ligger i Lycksele. Det är en serverhall som lever upp till de allra högsta säkerhetskraven. Bara det faktum att den är insprängd 110 meter in i det norrländska urberget ger ett extremt omfattande skalskydd.


Anslutningen från serverhallen till internet är dubblerad med av varandra oberoende fiberanslutningar. Hastigheten ligger på 10 Gbit/s. Vi garanterar en tillgänglighet av driftmiljön om 99,99 %. Detta genom att centrala funktioner som kommunikation, miljö och säkerhet alltid övervakas. Skulle det uppstå störningar eller avbrott i den centrala infrastrukturen initieras automatiskt felsökning och felavhjälpning påbörjas omgående, oavsett veckodag och tid på dygnet.


När det är dags för planerad service är det bara säkerhetskontrollerad personal som har tillträde till hallen. All systemutrustning som placeras i serverhallen kontrolleras och besiktigas innan installation sker.

Våra övriga IT-tjänster

Vi har flera enklare tjänster för dig som vill spetsa till en utvald del av din IT-miljö. Kontakta gärna oss om du vill veta mer.

Intranät:
Du hyr en färdig miljö som vi anpassar utifrån de behov som finns på ditt företag.

Microsoft 365:
Förutom produktivitetsapplikationer såsom Outlook, Excel, Word, Powerpoint, etc ger Microsoft 365 även möjligheter till utökad IT-säkerhet och att hantera företagets enheter på ett effektivt och säkert sätt.

Säkerhet:
Enskilda produkter för till exempel virusskydd, anti-spam och internetsäkerhet.