Kontakta oss

Interaktiva skärmlösningar

När det handlar om pekskärmar och nteraktiva skärmar krävs två saker: exceptionell kvalitet och problemfri användning. Och det är därför du bör ta en närmare titt på Sharps omfattande utbud av interaktiva skärmlösningar.

För mötesrum, studios och klassrum har vi interaktiva lösningar som ersätter papper och penna och kan användas av alla på ett naturligt och intuitivt sätt. Det finns ingen komplicerad teknik man måste lära sig – alla kan vara med direkt. Och det är bara början.

Med Sharps Display Connect-programvara kan alla i mötet ansluta sig och visa valfritt material (inkl. text, grafik, foton, video och t.o.m. handskrivna anteckningar) på våra interaktiva BIG PAD-skärmar, och delta direkt via pekplattor och andra mobilenheter. Och det går lika lätt att delta även om man arbetar i olika lokaler.

Överlägsna pekskärmar

Våra interaktiva skärmar har kristallklar upplösning och pekskärm s teknik med mycket bra respons och de finns i olika storlekar för alla miljöer.

Vi inser att komplicerad teknik ibland kan utgöra ett hinder, så därför har vi skapat användargränssnitt och applikationsverktyg som gör allt hos våra interaktiva visningslösningar enkelt och intuitivt. Det behövs ingen specialutbildning – en kvick orientering är allt du behöver för att börja skapa, kommunicera och samarbeta.

Och så är de ju snygga också. Alla våra pekskärmar, från de minsta modellerna för småmöten och upp till de allra största interaktiva visningslösningarna för krävande applikationer och utbildningsmiljöer, har elegant design med tunn ram för att inget ska dra uppmärksamheten från innehållet på skärmen.

Ett heltäckande utbud av mångsidiga interaktiva visningslösningar

Våra minsta interaktiva pekskärmar börjar i ett kompakt och attraktivt 40”-format. De är idealiska för möten med upp till sex personer och öppnar nya möjligheter för interaktiv visning och skyltning för detaljhandel.

I andra änden på skalan har vi interaktiva 80” BIG PAD-skärmar för stora ytor. Upp till tre av dessa professionella pekskärmar kan kopplas samman i en mångsidig interaktiv lösning för kontrollrum, utställningar, moderna receptioner och andra större ytor.

Samtliga kan användas för videokonferenser, och en del har Sharps klassledande Projected Capacitive Touch-teknik för enastående felfri precision när man skriver på skärmen. Vissa har Mini-OPS-funktion för anslutning av ytterligare enheter och utökad funktionalitet.