Kontakta oss

Interaktiva skärmlösningar

När det handlar om pekskärmar och interaktiva skärmar krävs två saker: exceptionell kvalitet och problemfri användning. Därför du bör ta en närmare titt på Sharps omfattande utbud av interaktiva skärmlösningar.

För mötesrum, studios och klassrum har vi interaktiva lösningar som ersätter papper och penna och kan användas av alla på ett naturligt och intuitivt sätt. Det finns ingen komplicerad teknik att lära sig – alla kan vara med direkt. Det är bara början.

Med Sharps Display Connect-programvara kan alla deltagare ansluta sig och visa valfritt material (text, grafik, foton, video och till och med handskrivna anteckningar) på våra interaktiva BIG PAD-skärmar, och delta direkt via pekplattor och andra mobilenheter. Det går lika lätt att delta även om man arbetar i olika lokaler.

Överlägsna pekskärmar

Våra interaktiva skärmar, som finns i olika storlekar för alla miljöer, har kristallklar upplösning och pekskärmsteknik med mycket bra respons.

Vi inser att komplicerad teknik ibland kan utgöra ett hinder, vi har därför skapat användargränssnitt och applikationsverktyg som är enkla och intuitiva. Det behövs ingen specialutbildning – en kvick orientering är allt du behöver för att börja skapa, kommunicera och samarbeta.

De är snygga också. Alla våra pekskärmar, från de minsta modellerna för små möten och upp till de allra största för krävande applikationer och utbildningsmiljöer, har design med tunn ram för att inget ska dra uppmärksamheten från innehållet på skärmen.

Ett heltäckande utbud av mångsidiga interaktiva visningslösningar

Våra minsta interaktiva pekskärmar börjar i ett kompakt och attraktivt 40”-format. De är idealiska för möten med upp till sex personer och öppnar nya möjligheter för interaktiv visning och skyltning för detaljhandel.

I andra änden på skalan har vi interaktiva 80” BIG PAD-skärmar för stora ytor. Upp till tre av dessa professionella pekskärmar kan kopplas samman i en mångsidig interaktiv lösning för kontrollrum, utställningar, moderna receptioner och andra större miljöer.

Alla kan användas för videokonferenser och en del har Sharps klassledande Projected Capacitive Touch-teknik för enastående felfri precision när man skriver på skärmen. Vissa har Mini-OPS-funktion för anslutning av ytterligare enheter och utökad funktionalitet.