Kontakta oss

Interaktiva lösningar - Funktioner

När det handlar om pekskärmar och interaktiv skärm teknik finns det ingen universallösning. Det är därför vi har utvecklat pekskärmar i olika storlekar och format där olika tekniklösningar kombineras och är särskilt anpassade för specifika miljöer och applikationer.

Oavsett om det gäller flotta styrelserum eller begränsade utrymmen, klassrum eller föreläsningssalar, kontrollcentraler eller TV-studios, så har Sharp alltid en interaktiv skärm som både är snygg att titta på och klarar jobbet med glans.

Förmedla ditt budskap och ta vara på idéer genom att skriva med fingret eller våra smarta pekskärmspennor och upplev precisionen hos våra kapacitiva pekskärmar; samla människor i en högklassig videokonferens; väck uppmärksamhet med engagerande butiksskyltning - Sharp har interaktiva skärmar och pekskärmar som fyller dina behov för alla tillfällen.

Interaktiva lösningar

 • Universalapplikationer

  Ett bättre sätt att göra starkt intryck

  Styrelserum eller konferensrum, kurslokal eller föreläsningssal - ett interaktivt Sharp-touchskärmssystem kan öka din framgång. Motivera dina åhörare. Skapa en bättre bild. Ge ditt budskap genomslagskraften det förtjänar.
  Med Sharp i presentationsteamet är möjligheterna oändliga ... och varje ögonblick är rätt för ett storslaget framträdande.

 • Imponerande skärmstorlek

  Öka genomslagskraften i ditt budskap

  Storleken spelar roll — och i dagens hårda konkurrens kan ett interaktivt Sharp-system med storbildsskärm kan göra en stor skillnad när du vill få fram ditt budskap. Med skärmar upp till 80"-klassen (80" diagonalt) har Sharps interaktiva BIG PAD-system en imponerande HD-kvalitet som ger liv i dina presentationer.

 • Imponerande bildkvalitet

  Enhetlig ljusstyrka och låg energiförbrukning

  Sharps UV2A-fotoinriktningsteknik ger briljant färgåtergivning, och full array-bakgrundsbelysningsdesign med energieffektiva vita LED jämnt placerade över hela panelen ger enhetlig ljusstyrka och tydligare text.

  Ca 5 gånger ljusstarkare än plasmaskärmar

  Modell

  Sharp PN-70TB3 70"-klass
  (69 1/2" diagonalt LED-LCD)

  Nominell
  ljusstyrka

  300 cd/m2


   

  Modell

  Sharp PN-70TB3 70"-klass
  (69 1/2" diagonalt LED-LCD)

  Nominell
  strömförbrukning

  225 W

   

 • Användarvänligt Sharp Pen Software™-gränssnitt

  Ha kontroll över presentationen som ett proffs

  Användarvänligt Pen Software-gränssnitt och en pekpenna för att enkelt öppna och visa Pen Software-användargränssnittet—en meny med fiffigt arrangerade ikoner för enkel åtkomst till pennans inställningar och funktioner. Varje pekpenna har sin egen meny som kan visas när upp till fyra personer skriver på skärmen samtidigt. Inställningar som t.ex. färg och linjegrovlek kan ställas in för varje pekpenna (med funktionsknappar).

  Ge din presentation den rätta touchen

  När det gäller funktion, enkelhet och kontroll finns det inget som slår ett interaktivt Sharp-skärmsystem.
  Avancerad optisk avkänningsteknik och IR Dual Touch ger mer exakthet för smidigare användning och bättre precision. Du kan skapa arbetsscheman, markera nyckelteman, kommentera i filer och annat – och sedan kan du dela uppmärkta dokument eller skriva ut papperskopior för framtida användning.

 • MFP-anslutning

  Dokument och bilder scannade från ett färgscanningskompatibel Sharp multifunktionssystem kan importeras direkt i pennprogramvaran för visning på BIG PAD. Dessutom kan bilddata som visas på skärmen—inklusive kommentarer—sparas till en PC eller skickas direkt till ett multifunktionssystem för utskrift.

 • Arbeta smartare med Touch Display Link

  Touch Display Link 2.01-programvaran stöder effektiv och mångfasetterad kommunikation. Innehåll på skärmen—inklusive handskrivna noteringar och skisser i realtid—kan visas samtidigt på BIG PAD och mobilenheter som t.ex. datorer, surfplattor och smartphones. Touch Display Link förenklar interaktiva presentationer, livliga diskussioner och papperslösa sammanträden både i affärs- och undervisningsmiljöer

  Touch Display Link möjliggör följande interaktiva funktioner på BIG PAD och mobilenheter anslutna via trådlöst LAN: delning av skärminnehåll

  • överföring av filer
  • skriva och rita interaktivt på skärmen
  • fjärrstyrning av BIG PAD via mobila enheter

  Upp till 50 mobilenheter, 3 kan anslutas samtidigt.

  Filer kan skickas mellan mobilenheter även om de inte är anslutna till BIG PAD.

  Användarna kan göra skärmdumpar och spara dem på sina mobilenheter som personliga memos.

  Touch Display Link kan även ansluta två BIG PAD i samma lokala nätverk (intranet, VPN etc.) för interaktiv kommunikation i större skala.

   

  1 - Antalet mobilenheter som kan anslutas beror på följande.

  • LCD-skärmar
   • PN-70TA3/60TA3 som används med förinstallerad programvara: Max. 20
   • PN-70TA3/60TA3/70TB3/60TB3 som används med medföljande programvaru-CD-ROM: Max. 50
  • OS — Windows® 7: Max. 20; Windows® 8/8.1: Max. 50

  2 - Operativsystemkrav:

  • PCs: Windows® 7, Windows® 8/8.1;
  • Tablets: Windows® 7, Windows® 8/8.1, Android, iOS;
  • Smartphones: Android, iOS

  3 - Vid anslutning av 20 mobilenheter eller flera erfordras minst 2 LAN-åtkomstpunkter.