Kontakta oss

Hur Sharp BIG PAD PN-65SC1 förändrar möten och undervisning

Sharps interaktiva skärm BIG PAD PN-65SC1 har allt som krävs för att transformera lektioner och möten, från handskriftsigenkänning till skärmens antireflexbehandling.

Vi har lanserat en ny 65"-modell av BIG PAD för skolor och små och medelstora företag som vill börja använda en interaktiv storformatsskärm för skolsalen eller mötesrummet. Nedan tar vi upp 10 skäl till att BIG PAD PN-65SC1 är ett idealiskt val för dig som vill börja använda tekniska samarbetshjälpmedel.

1: Samtidig användning

Gör brainstormingsessioner och klassrumsaktiviteter mer livfulla och produktiva genom att involvera fler människor. PN-65SC1 kan detektera 10 beröringspunkter vilket gör att upp till fyra personer kan skriva på tavlan samtidigt med hjälp av en penna eller ett finger.

2: Handskriftsigenkänning

Sharps pennmjukvara har en funktion för handskriftsigenkänning* som omvandlar handskrift till vanlig text. Med denna smarta och praktiska funktion är det enkelt att omvandla skärminnehåll till text som kan användas i Microsoft® Office-dokument. Funktionen kan även detektera figurer såsom cirklar, trianglar och räta linjer och automatiskt omvandla dessa till objekt.

*För språk som både Windows® och SHARP:s pennmjukvara stöder.

3: Användarvänlig pennmjukvara

Användargränssnittet för SHARP:s pennmjukvara är lättanvänt och intuitivt. Det har en meny med smart ordnade ikoner som gör det enkelt att ändra penninställningar och använda de många praktiska funktionerna. I överlagringsläge kan du göra anteckningar eller rita direkt i foton, videor, Adobe® PDF-filer och Microsoft® Office-dokument. Text och grafik på tavlan kan enkelt sparas på ett USB-minne* eller skickas direkt via e-post till valda mottagare. Mjukvaran är nära kopplad till MS PowerPoint® och möjliggör olika typer av styrning vid bildspelspresentationer.

*Sparas som PDF-, BMP-, JPEG- eller PNG-filer.

4: 65"-skärm med Full HD-upplösning

65"-skärmens Full HD-upplösning (1920 x 1080 pixlar) innebär att text och bilder återges klart och tydligt.

5: Enknappsmanövrering

Knappar för de vanligaste funktionerna såsom påslagning och avstängning, ingångsväxling och volym är bekvämt placerade på skärmens front. På fronten finns även en "integritetsknapp" som kan användas för att omedelbart frysa eller dölja skärminnehållet. Medan en fryst bild visas på skärmen kan du arbeta med en ansluten dator utan att datorskärmens innehåll visas på BIG PAD.

6: Minimala reflexer och fingeravtryck

Skärmen har en antireflexbehandling som minskar bländning och reflexer och dessutom ger mindre fingeravtryck. Dokument och undervisningsmaterial är lätta att läsa under till och med mycket ljusa förhållanden.

7: Användarvänlig design

De avrundade hörnen på PN-65SC1 gör den betryggande att hantera. Två handtag på baksidan säkerställer smidig och säker förflyttning. PN-65SC1 uppfyller CUD‑standarden* (Colour Universal Design), som specificerar användning av färger som tar hänsyn till människors varierande upplevelse av färger.

*Baserat på bestämmelser fastställda av Colour Universal Design Organization (CUDO); en japansk ideell organisation.

8: Anslutning till multifunktionssystem

Scannade dokument kan importeras direkt från ett kompatibelt Sharp‑multifunktionssystem till Sharp:s pennmjukvara. Bilddata, inklusive handskrift, kan sparas på en dator eller skrivas ut med multifunktionssystemet.

9: Fästen för webbkamera

En webbkamera kan enkelt monteras på ramens överdel vid videokonferenser.

10: Inbyggda högtalare

Med de två kraftfulla, inbyggda högtalarna (2 x 10 W) krävs i de flesta rum inga extra högtalare.

Om du vill ha mer information om Sharp PN-65SC1, kontakta oss för en demonstration.

.

Kontakt

STEFAN LÖGDBERG
Nordic Commercial Director
stefan.logdberg@sharp.eu

Social