Kontakta oss

Sharp visar 4K BIG PAD och interaktiva skärmar på ISE 2018

På mässan Integrated Systems Europe (ISE) 2018 visade vi i olika miljöer våra smarta produkter för mötesrum, butiksmiljöer och kommersiella lösningar. Dessutom fick besökarna en förhandstitt på vårt unika 8K ekosystem.

ISE är ett viktigt event för oss då det finns möjligheter till många personliga kontakter och även en chans att visa våra nya produkter och innovationer. Nu har vi skärmlösningar för alla typer av möten och skyltar som passar alla slags branscher.

I år ville vi visa vår bredd av produkter för olika typer av möten, skyltar och stora videoväggar för butik och kommersiella lösningar.

Sharp BIG PAD interaktiva lösningar

Sharp har länge varit en föregångare av interaktiva whiteboards och i år lanserar vi PN-70TH5, vår allra första interaktiva display med 4K touch panel, som är en del av femte generationen av BIG PAD-skärmar.

 

Den har blivit framtagen som ett resultat av våra prisbelönta teknologier och passar perfekt när du vill se stora mängder av detaljerad information som tekniska ritningar, kartor och utöver att skriva i 4K finns en mängd olika funktioner som att pennan, med 2mm-spets för precision, även fungerar om du lägger handen på skärmen.

BIG PAD PN-70TH5 produceras nu och finns till försäljning sedan slutet av februari 2018.

För övrigt visades åtta olika interaktiva skärmar under ISE, inklusive 40 tum-stora BIG PAD PN-40TC1 och nya 50 tum stora BIG PAD PN50TC1 med Mini OPS PC för huddleytor, tillsammans med 70 tum BIG PAD PN-70SC5 med trådlös delning.

Alla våra BIG PAD har samma ”pen-on paper-känsla”.

Sharps smarta interaktiva lösningar på ISE 2018

På ISE 2018 visade vi vårt största utbud av flexibla lösningar med ny hård- och mjukvara med en nyligen uppdaterad version av Sharp Open Architecture plattform, resultat av våra samarbeten med oberoende mjukvaruleverantörer.

 

Nya på mässan var Sharp PN-M och PN-B -  skärmar för stora videoväggar. Båda modellerna kommer i 40 tum och 50 tum och är anpassade för 24/7-drift för till exempel kontrollrum. Vi visade dem i butiksmiljö där de även fungerar utmärkt.

De nya skärmarna har en mängd olika lösningar och flera olika sätt att hantera information. För enklare installationer, som på mässan, lanserar vi vår kostnadsfria mjukvara – e-Signage med flera olika funktioner.

För mera komplexa installationer har Sharps SoC plattform för Android™ öppnats för de flesta Signage software-lösningar genom vårt partnerprogram - Sharp Open Architecture platform. Vi har nu sju mjukvarupartners som erbjuder lösningar anpassade för våra kunder.

De nya modellerna kan installeras på flera sätt, inklusive för tak- eller golvkonfiguration, eller så kan de tiltas i 90 graders vinkel framåt eller bakåt eller även hängas fritt. För att demonstrera hur flexibla de är, visar vi skärmarna installerade i en båge.

Sharp och framtidens teknologi på ISE 2018

Slutligen, inget som lanserades på mässan men något som besökarna verkligen uppskattade, var när vi demonstrerade vår nya 8K-TV och professionella videokamera. Vi filmade blommor för att visa färgernas naturliga djup på skärmen – vi tror nog att det var världens första floristdemo i 8K.

 

8C-B60A är en stor 35-mm CMOS bildsensor med 33 miljoner pixlar för att återge imponerande detaljer och exakt färgkalibrering.

Det här är exempel på vad Sharp Japan arbetar med, inte bara högre upplösning på TV utan tekniska landvinningar för skyltar, övervakning och sjukvård på distans.

Vill du veta mer vad som hände på ISE 2018 - kontakta oss.

Kontakt

STEFAN LÖGDBERG
Nordic Commercial Director
stefan.logdberg@sharp.eu

Social