Kontakta oss

Fyra fördelar med digitala reklamskyltar jämfört med tryckta skyltar

Digitala reklamskyltar ersätter i snabb takt traditionellt tryckt skyltmaterial. Chris Parker, produktchef vid Sharp Visual Solutions tar upp fyra anledningar till varför digitala reklamskyltar kan göra din verksamhet effektivare.

Digitala reklamskyltar är enklare att använda 

För produktion av effektivt tryckt skyltmaterial krävs vanligtvis en grafisk designer och lång ledtid. För produktion av innehåll för digitala reklamskyltar finns emellertid många lättanvända mjukvaror med mallar tillgängliga som gör designarbetet enkelt och snabbt. Det är dessutom enkelt att redigera och uppdatera innehållet.

Digitala reklamskyltar är enklare att uppdatera 

Genom att använda en digital skärm istället för traditionellt skyltmaterial kan ett företag agera snabbare på återkoppling och förfrågningar. Butiker, hotell och restauranger kan ändra sina erbjudanden, utbud och priser så ofta de vill, och kontor kan uppdatera informationen i receptionen med dagsaktuella händelser. Uppdateringar och ändringar kan göras via en bärbar dator, surfplatta eller till och med en smartphone.

Digitala reklamskyltar fångar uppmärksamheten effektivare 

Den kanske största nackdelen med traditionellt skyltmaterial är att det är statiskt. En skylt visar samma sak hela tiden och förlorar snabbt sin verkan. Så är inte fallet med en digital reklamskylt, som kan visa till exempel videor och uppdateringar från sociala medier. Om du väljer en pekskärm kan den till och med vara interaktiv.

Stärkt varumärkesigenkännande 

En digital skärm inbjuder till högre grad av interaktivitet med kunder i en butiksmiljö och ökar därmed både kundengagemang och varumärkesigenkännande. I kontors- eller annan företagsmiljö kan skärmen användas för intern information, nyheter och personalmeddelanden för de anställda.

För mer information, undersök Sharps utbud med professionella skärmar för digital skyltning eller kontakta oss för en demonstration.

Kontakt

STEFAN LÖGDBERG
Nordic Commercial Director
stefan.logdberg@sharp.eu

Social