Kontakta oss

Sharps nya multifunktionssystem för svartvit A4-produktion

Sharp MX-B355W och Sharp MX-B455W – våra nya multifunktionssystem för svartvit produktion på A4 – erbjuder allt som små till medelstora kontor behöver för att klara vardagsuppgifterna snabbare och enklare.

På Inspire Expo 2018 presenterade vi en rad nya enheter samt teknik och kontorsutrustning som hjälper dig att öka effektiviteten på din arbetsplats. En viktig lansering var våra nya multifunktionssystem för svartvita A4-utskrifter.

På många arbetsplatser behövs svartvita A4-modeller som ett komplement till A3-färgsystem. För att fylla det behovet presenterade vi MX-B355W och MX-B455W. Dessa nya multifunktionssystem för svartvita A4-utskrifter erbjuder utskriftshastigheter på upp till 35 sidor per minut för MX-B355W och 45 sidor per minut för MX-B455W.

Både MX-B355W och MX-B455W scannar både svartvitt och färg, för snabb dokumentdigitalisering – upp till 110 sidor per minut.

De nya multifunktionssystemen för svartvita A4-utskrifter har som standard en papperskapacitet på 550 ark, vilket kan utökas till 2 350 ark för arbetsplatser där tempot är högre och det krävs större kapacitet.

En 7-tums vinklingsbar LCD-pekskärm ger ett intuitivt gränssnitt som är likadant för samtliga av våra multifunktionssystem för svartvitt eller färg på A3 och A4, vilket ger konsekvent och enhetlig användning över hela sortimentet.

MX-B355W och MX-B455W kan enkelt integreras med befintliga nätverksapplikationer och publika molntjänster, så att du kan dela och komma åt information överallt och när som helst.

Och för att skydda dina data är de nya multifunktionssystemen utrustade med Sharps säkerhet i olika nivåer.

Kontakta oss om du vill öka produktiviteten på din arbetsplats.

Kontakt

STEFAN LÖGDBERG
Nordic Commercial Director
stefan.logdberg@sharp.eu

Social