Kontakta oss

Dokumentlösningar för alla miljöer

År 1972 presenterade vi den första Sharp-kopiatorn; det första steget på en resa med ständigt nya kontorsskrivare, dokumentscanning sutrustning, flexibla multifunktionssystem (MFP) och kraftfulla produktionssystem, kompletterat med fullständig dokumenthantering och andra mjukvarulösningar.

Idag omfattar våra dokumentlösningar för företag allt från utrymmesbesparande mindre skrivare och mångsidiga multifunktionssystem med färgutskrift till några av marknadens kraftfullaste produktionssystem  – och alla kan utökas med vårt Optimised Software Solutions-utbud. Vi presenterar:

Sharp kontorsskrivare

Våra kraftfulla och mindre skrivare är idealiska för småkontor och arbetsgrupper och sköter jobbet snabbt och tyst.

Sharp multifunktionssystem

För större kontor och arbetsgrupper har vi ett utbud av multifunktionssystem för utskrift i svart/vitt och färg, kopiering, scanning och dokumenthantering, med ett stort antal efterbearbetningsalternativ för automatisk falsning, häftning och sortering.

Sharp Production print

Om du letar efter en dokumentlösning för stora volymer kan vi hjälpa till med det också. Våra snabba produktionssystem för stora volymer har robust design baserad på mer än 40 års erfarenhet, levereras med olika styrenhetsalternativ och kan producera ett brett sortiment av helt färdiga dokument och broschyrer.

Optimised Software Solutions

Mångsidig och tillförlitlig hårdvara är bara en av delarna i din dokumentmiljö. Genom att lägga till en eller flera av våra Optimised Software Solutions kan du minska kostnaderna för utskrift och kopiering, hantera dina system och resurser effektivare, öka produktiviteten och förbättra säkerheten.

Dokumentlösningar för varje företag

Alla organisationer har olika dokumentbehov. Det är därför Sharp fortsätter utöka utbudet av dokumentlösningar för alla miljöer, från små och medelstora företag till organisationer och den offentliga sektorn.

Oavsett dina behov och vad din organisation sysslar med så kan Sharp hjälpa dig att uppnå dina mål.

Branscher