Kontakta oss

Dokumenthantering

Effektivt. Intuitivt. Säkert.

Arbeta smartare, inte hårdare – när som helst, var som helst

Sharps branschledande utbud av dokumentlösningar har utformats för att förbättra arbetet i alla miljöer, från små och medelstora företag till stora koncerner och organisationer inom den offentliga sektorn.

Våra produkter för dokument i färg och svartvitt omfattar allt från kompakta A4-kontorsskrivare till multifunktionssystem (MFP:er) och med Optimised Software Solutions kan företag och organisationer få hjälp att skapa och dela information och på så sätt öka engagemanget.

De har utformats så att du kan hantera information mycket snabbare, spara tid och öka produktiviteten. De är också enkla, intuitiva och går att använda överallt med valfria enheter. Dessutom hanteras din information med högsta möjliga säkerhetsnivå. Tack vare detta har Sharps dokumentlösningar tilldelats några av branschens mest prestigefyllda utmärkelser.

Kontorslösningar

Våra prisvärda och mycket kapabla skrivare för individuellt bruk eller delning i mindre kontor och arbetsgrupper får jobbet gjort snabbt och tyst. För större kontor och arbetsgrupper erbjuder vi MFP:er för färg och svartvitt som med lätthet hanterar alla typer av utskrift, kopiering, scanning och dokumenthantering.

Produktionsskrivare

Med sin robusta design, snabbhet och höga kapacitet är våra production print det perfekta valet i alla utskriftsrum och reproavdelningar. De finns med olika styrenheter och kan användas för att skapa en mängd olika typer av helt färdigställda dokument och broschyrer.

Software Solutions

En mångsidig och pålitlig hårdvara är grunden i din dokumentmiljö. Genom att lägga till en eller flera av våra Optimised Software Solutions kan du minska kostnaderna för utskrift och kopiering, hantera dina skrivare och resurser effektivare, öka produktiviteten och förbättra säkerheten.

Utmärkelser

Våra dokumentlösningar granskas och testas kontinuerligt av olika oberoende branschorgan, och vi är stolta att kunna erbjuda ett omfattande produktutbud med prisbelönta MFP:er.