Kontakta oss

Skrivar- och scannerlösningar

Effektiva och säkra mjukvaror

Arbeta smartare, inte hårdare – när som helst, var som helst

Sharps branschledande utbud av skrivar- och scannerlösningar har utformats för att förbättra arbetet i alla miljöer, från små och medelstora företag till stora koncerner och organisationer inom den offentliga sektorn.

Våra produkter för dokument i färg och svartvitt omfattar allt från kompakta skrivare till multifunktionsskrivare. Med Sharps mjukvaror kan företag och organisationer få hjälp att skapa och säkert dela information och på så sätt öka sin konkurrenskraft.

Våra mjukvaror har utformats så att du kan hantera information mycket snabbt - för att spara tid och öka produktiviteten. De är enkla att använda och dessutom skyddas din information med högsta möjliga säkerhetsnivå. Tack vare detta har Sharps skrivar- och scannerlösningar tilldelats några av branschens mest prestigefyllda utmärkelser.

Kontorslösningar

Vi erbjuder lösningar för färg och svartvitt som med lätthet hanterar alla typer av utskrifter, scanning, kopiering och dokumentflöden. Våra prisvärda och mycket kapabla skrivar- och scannerlösningar för kontoret får jobbet gjort snabbt och tyst.

 

 

Produktionsskrivare

Med sin robusta design, snabbhet och höga kapacitet är våra produktionsskrivare det perfekta valet i alla utskriftsrum och reproavdelningar. De finns med olika styrenheter och kan användas för att skapa en mängd olika typer av helt färdigställda dokument och broschyrer.

Mjukvara

En mångsidig och pålitlig hårdvara är grunden i din dokumentmiljö. Genom att lägga till en eller flera av våra mjukvaror kan du minska kostnaderna för utskrift och kopiering, hantera dina skrivar- och scannerlösningar effektivare, öka produktiviteten och förbättra säkerheten.

Utmärkelser

Våra skrivar- och scannerlösningar granskas och testas kontinuerligt av olika oberoende branschorgan, och vi är stolta att kunna erbjuda ett omfattande produktutbud med prisbelönta lösningar.