Kontakta oss

Digitala skyltar för popup-butiker

Popup-butiker har förändrat förutsättningarna för detaljhandeln och digitala skyltar är den perfekta lösningen för en temporär lokal - här förklarar vi varför.

Popup-butiker, butiker som tillfälligt tar över en tom yta under kort eller lång tid, förväntas utgöra närmare en tredjedel av de nya företagen i köpcenter i år. Det är en växande trend och en taktik som nu används av etablerade återförsäljare såväl som nystartade eller mindre företag. I en nyligen genomförd undersökning uppgav mer än hälften av återförsäljarna att 2020 kan den traditionella butiksformen ha förändrats mer och mer till popup-butiker.

Om du har en popup-butik och vill ha ut det mesta av ett tillfälligt läge är våra digitala skyltar den perfekta lösningen.

Använd en stor digital skärm som intresseväckare

Det tydligaste tecknet på en butiks närvaro är ofta skyltfönster och synlig logotyp. För din popup-butik som inte stannar på samma plats så länge är den bästa lösningen en stor digital skärm.

Ett exempel är Sharp PN-Q901E, som har skapats för Digital Signage-presentationer. Den 90-tums stora panelen har en supertunn ram för att ge ett både raffinerat och elegant intryck. Du kan köra skärmen i 16 timmar om dagen, vilket gör den perfekt för butik.

Som standard ingår ett praktiskt stativ som gör det smidigt att snabbt komma igång. På skärmen kan du visa erbjudanden eller räkna ner tiden som din popup-butik har kvar på plats. Det är enkelt att uppdatera innehållet med hjälp av LAN-anslutning och den medföljande fjärrkontrollen.

Videovägg för att visa dina produkter

Varje butik har behov av en kontaktpunkt - ett utrymme som levererar en "wow-faktor". Om du bara befinner dig på plats under en kortare tid, vill du dock få maximal effekt med minimal ansträngning. Ingenting har mer effekt än en videovägg.

Sharp PN-V701 är det senaste tillskottet till vårt utbud av videoväggslösningar, och är världens största videoväggsskärm för närvarande. Storleken på 70-tumsskärmen gör det möjligt att bygga videoväggar med färre bildskärmar och ramar.

Den har utvecklats speciellt för användning i flerskärmsinstallationer i antingen stående eller liggande format och har en kombinerad rambredd på endast 4,4 mm och en hög ljusstyrka på 700 cd/m2. Sharp PN-V701 har avancerad enhetlig färgkalibreringsteknik vilket garanterar enastående resultat av färg och ljusstyrka.

Digitala skyltar för inredning och butiksinformation

Digitala displayer kan placeras på flera platser i butiken och imponera genom att visa kampanjer och produkter.
Sharp PN-Q601E är till exempel ett 60-tums format som har utformats för att visa information under långa perioder, vanligtvis upp till 16 timmar om dagen, sju dagar i veckan. Med en ljus 350cd/m2 säkerställer den att informationen syns tydligt.

En inbyggd USB-mediaspelare visar snabbt och enkelt bilder och videor med ljud från ett USB-minne.

Behöver du ännu mer bildutrymme? Sharp PN-Q-serien finns i en mängd storlekar upp till 90 tum.

Använd skärmen för att visa ditt utbud på webben

Ingen återförsäljare vill missa en kund och att inte ha fullt sortiment av varor i butiken kan kännas frustrerande. Det här kan vålla större problem för en popup-butik men med BIG PAD-sortimentet av interaktiva displayer i butiken kan du låta kunderna enkelt bläddra i din digitala produktkatalog. Dessutom, eftersom skärmarna kan vara anslutna till nätverket, kan du ta order direkt, vilket hjälper till att öka försäljningen. Det senaste tillskottet till vårt sortiment är PN-80SC5, som är den första BIG PAD interaktiva displayen som har "optisk bonding" som standard för en iögonfallande bildkvalitet och en mer direkt respons när touch används..

Letar du efter en mindre lösning som fortfarande erbjuder samma flexibilitet - vår PN-65SC1 erbjuder de senaste funktionerna.

Huddle Space Display för mindre ytor och sällskap

Ibland finns behov att dema en produkt, sluta avtal och diskutera samarbeten. Då är den interaktiva skärmen Sharp BIG PAD PN-40TC1 perfekt då den är utformad för att användas i informella "Huddle Spaces".

Med sin 40-tumsskärm och med snabb och precis PCAP Kapacitiv pekskärm finns det utrymme för flera användare att komma åt skärmen samtidigt, vilket gör det enkelt att dela idéer. Som med de större BIG PADS, finns det dessutom intuitiv Pen Software som kan konvertera handskrift till text, vilket gör inmatning snabbt och enkelt.

Vi har enkla men effektiva sätt på vilka rätt Digital Signage Solutions kan hjälpa din Pop-Up Retail-verksamhet att lyckas.

Om du vill veta hur Sharp Digital Signage-lösningar kan hjälpa dig, ta kontakt för att diskutera dina behov och få en demonstration.

Kontakta oss

STEFAN LÖGDBERG
Nordic Commercial Director
stefan.logdberg@sharp.eu

Social