Kontakta oss

Det som är slutet för några - är början för Polygon

Plötsligt inträffar en vattenskada eller brand i en fastighet. Varje dag möter personal från Polygon människor som drabbas hårt.

Som global expert inom skadebegränsning arbetar Polygon Group med både små och stora kunder - privatpersoner, företag, organisationer och myndigheter.

Att dela rätt information snabbt, enkelt och säkert kräver god kommunikation mellan många olika aktörer. Med kunskap och hög säkerhet ska data och dokument hanteras med sekretess och enligt regler. Genom att agera snabbt och korrekt reduceras skador och kundkostnader för alla inblandade.

Dela information

Skrivare och multifunktionssystem är idag för många oumbärliga för dokumentarbetsflöden och affärsprocesser. Om systemen inte hanteras på ett lämpligt sätt kan de utgöra en svag punkt när det gäller nätverks- och datasäkerhet. Ju mer avancerade och integrerade multifunktionssystemen blir, desto större risk löper konfidentiell information som kopieras, skrivs ut, scannas eller faxas.

”Sharp gör det enklare för oss”
Polygon är marknadsledande och verksamheten är i gång varje dag året runt– dygnet runt. När de behövde hjälp med pålitliga, mobila utskrifter var Sharp det självklara valet då de varit kunder i tio år.

-Sharp har alltid gjort det enklare för oss i vår vardag, säger Marko Alakoski, IT-Manager på Polygon Group.
-Den här gången vände vi oss till Sharp för att vi behöver mobila utskrifter – och framför allt säkra utskrifter. Att snabbt och tryggt kunna skriva ut på valfritt system i vårt nätverk är en grundförutsättning.

-Vi har mycket kundinformation som vi vill skydda samtidigt som vi vill ha kontroll över våra utskriftskostnader, säger Marko Alakoski.

Med 30 kontor
Runt om i Finland behövs många system och när behovet av driftsäkra och mobila utskrifter dök upp var Sharp det självklara valet som levererade MX-A3-sytem.

Bra mix av mjuk- och hårdvara
-Polygon efterfrågade en enkel säkerhetslösning som passar alla deras system och som inte krävde tillägg av kortläsare. Därför föll valet på mjukvaran SafeQ som är den enda lösning som fixade detta, säger Olli Nurminen, System specialist på Sharp i Finland.

-SafeQ gör det möjligt att optimera utskriftsmiljön, oavsett om Plygon har ett fåtal eller flera system av samma eller olika modeller. Med SafeQ kan du hantera vem som kan skriva ut, scanna och kopiera – och därmed få en större säkerhet kring utskrifterna, säger Mika Mikkola, säljansvarig på Sharp i Finland.

-Att får samarbeta med Polygon och hitta de bästa lösningarna är fantastiskt och det är roligt med en kund som vill arbeta långsiktigt, säger Mika Mikkola, säljansvarig på Sharp.

-För oss har det här fungerat väldigt bra. Vi fick precis det vi efterfrågade och är väldigt nöjda med hur det flyter på för oss, säger Marko Alakoski.

Ett 10-årigt partnerskap är en lång tid. Varför Sharp år efter år?
-Hårdvaran, servicen och lösningarna! De matchar våra behov. Om det dessutom skulle vara något problem kan Sharp alltid fixa det väldigt snabbt och smidigt. Det är av stor vikt för oss, avslutar Marko Alakoski, IT-Manager på Polygon Group.

Det här en artikel ur Engage

Kontakt

STEFAN LÖGDBERG
Nordic Commercial Director
stefan.logdberg@sharp.eu

Social