Kontakta oss

Bärbara datorer för företag

 

Vi kan erbjuda våra kunder bärbara datorer samt tillbehör och tjänster. Sharp är kända som en leverantör av hög kvalitet, god service och intressanta lösningar för bra samarbete och arbetsflöden. Vi utvidgar nu vårt erbjudande av bärbara datorer från Dynabook för att ge kunden mer tid att fokusera på sin egen verksamhet och känna trygghet. 
 

 

En bärbar dator för varje användare

Som vårt mest omfattande och varierade sortiment av bärbara datorer någonsin, kan Dynabooks bredd erbjuda något för alla i en organisation. Från ultra-mobila två-i-ett-enheter för dem som alltid är i rörelse, till kraftfulla arbetsplatser för skrivbordsbaserade användare. Tillsammans kan vi hitta den ultimata lösningen. Att välja rätt dator för varje medarbetare är en förutsättning när det gäller hantering av de vanligaste mjukvarorna, kraftalternativ och dockning. Alla enheter i vårt sortiment kan konfigureras för att fungera med Dynabook Mobile Zero-klienten - så att du kan få högsta säkerhet utan att äventyra rörligheten.

 

Byggda för mobilt arbete

Portégé

Ultramobila datorer med 13,3"-skärm eller mindre, med kraftfulla Intel® Core™ vPro™ Processorer.

Lätta med stark design

Designad för dem som kräver det allra bästa inom mobil databehandling. Flaggskepp i miniatyrisering, upp till 13" skärmstorlek.

Byggda för företag

Tecra

Perfekt för att få saker gjorda, med 14 "och 15,6" skärmar, och en rad anslutningsalternativ.

Kompromisslös produktivitet

Utformad för att hjälpa dig att arbeta mer effektivt, erbjuder våra Tecra-bärbara datorer allt vad en professionell användare kan önska.

Allsidig produktivitet

Satellite Pro

Välj från ett brett utbud av pålitliga enheter, med skärmstorlekar från 13,3" till 15,6".

Allsidig funktionalitet och prestanda

Designad för att hantera varje affärssituation, ger varje Satellite Pro-modell kraft, tillförlitlighet och användarvänliga kontroller.

Databehandling av yttersta klass

dynaEdge - vår expertis inom miniatyrisering

Designad speciellt för att optimera effektiviteten hos dina medarbetare - oavsett om de finns på distans eller på kontoret.

 

 

 

Vill du veta mer - skicka en förfrågan och någon i vårt säljteam kommer att kontakta dig

loading