Kontakta oss

Branscher

Att välja rätt LCD-monitor är avgörande. Varje gång någon betraktar den - oavsett om de är kunder, kollegor eller konferensdeltagare - skapar kvaliteten och klarheten hos din digitala skyltning ett kraftfullt och bestående intryck.

I vårt utbud av kommersiella skärmar och skärmar för digital skyltning ingår monitorer för en mängd olika specialapplikationer. I styrelserum, stora sammanträdesrum och klassrum förenklar t.ex. våra interaktiva BIG PAD-whiteboards kommunikation om komplexa ämnen och förenklar samarbete och gruppdeltagande.

I butiksmiljöer förmedlar våra 4K-skärmar budskapet med en imponerande och uppseendeväckande klarhet som får människor att stanna upp.

För offentliga tillställningar, utställningslokaler, mässor, visningar och entréhallar är våra lösningar för företagsskyltning idealiska för reklam och videoloopar med information och underhållning.

Oavsett om du är ute efter överkomliga LCD-monitorer eller imponerande 4K-videoväggar eller något däremellan så har Sharp en lösning för digital skyltning som verkligen ger bestående intryck.

 • Utbildning

  Skapa och upprätthåll förbättrade läromiljöer i hela utbildningssektorn. I grund- och gymnasieskolor, högre utbildning, högskolor, universitet och vidare in till företags- och vuxenutbildning kan möjligheten att optimera engagemang och stimulera eleverna realiseras med våra innovativa professionella skärmar. Trots kombinationen mellan avancerad högupplösnings- och pekskärmsteknik och integrationsmöjligheterna via trådlös anslutning till andra enheter, så säkerställer Sharps expertis och insikt att dessa avancerade fördelar är intuitiva och lättanvända så att lärare kan fokusera på själva undervisningen istället för tekniken.

  Levandegör lärandet i alla åldersgrupper med starkt stimulerande och engagerande visuell information. Lärare och elever kan samarbeta och njuta av en mer produktiv lärandeupplevelse med interaktivitet möjliggjord av Sharps BIG PAD.

  Övrig utbildning

  Skapa och leverera övertygande interaktiva presentationer med hjälp av anteckningar för att öka förståelsen för materialet och uppmuntra samarbete mellan elever och lärare för att skapa en mer engagerande lärandeupplevelse. Använd Sharps professionella skärmar i foajén, receptionen och andra gemensamma utrymmen för att säkerställa att alla elever delges viktig information och meddelanden.

  Utbildningscentra

  Välkomna deltagare inom företags- och vuxenutbildningsscenarier och ge relevant information med effektiv och väl synlig digital skyltning i receptioner. Optimera deras engagemang och samverkan i föreläsningar och lektioner med Sharps interaktiva BIG PAD-skärmar, pekskärmar och innovativ Sharp programvara för bättre presentationer, samarbete och utbyte.

  Case Study: Caister School

 • Kontorsmötesrum

  Behovet av att göra ett positivt och bestående intryck i det konkurrensutsatta näringslivet har aldrig varit större. Sharps klassledande innovationsförmåga och expertis låter organisationer åtnjuta nya standarder för presentation och visning. Från möjligheterna att skapa ett minnesvärt och imponerande välkomnande i receptioner, till interaktiva funktioner för sammanträdesrum och videokonferenser, eller för att visa och arbeta med komplexa och detaljerade finansiella data på ultrahögupplösta skärmar - det finns inga gränser för vad Sharps visuella lösningar kan tillföra till företagets arbetsmiljö.

  Sammanträdesrum och styrelserum

  Stimulera nya nivåer av engagemang och samverkan i presentationer och videokonferenser med en interaktiv Sharp BIG PAD-bildskärm i storformat.  BIG PAD kombinerar kraften i visningen med anteckningar på skärmen för att ge en total presentationslösning. Använd Sharps Touch Display Link-programvara för att låta deltagare dela information och samarbeta mellan BIG PAD och mobila enheter eller installera en 20" pekskärm med BIG PAD för att tillåta mer flexibilitet i presentationsmetoden.

  Kontor

  Förvandla receptioner till minnesvärda och dynamiska miljöer för att stärka förtroendet och intrycket för din organisation. Kombinera videoväggar med hög upplösning för att förbättra första intrycket och visa upp ditt företags identitet med individuella digitala skärmar med personliga hälsningar till besökare för att etablera en professionell men ändå välkomnande ton inför möten.

  Finans

  Möjliggör maximal klarhet för detaljerad information i handelsrumsmiljöer med hjälp av våra extremt högupplösta skärmar, antingen individuellt eller i konfigurationer med flera. Tillhandahåll ökad produktivitet och utrymmeseffektivitet i skrivbordsscenarier vid arbete med omfattande och komplexa data.

  Case Study - BMW

 • Detaljhandel & Skyltning

  Locka kunder och öka dramatiskt butikers attraktionskraft med Sharps effektfulla professionella skärmar för att optimera varumärkesidentitet och igenkännande i livliga butiksmiljöer.  Vår expertis kan bidra till att förstärka trovärdigheten genom att skapa minnesvärd butiksatmosfär, presentera information med säsongsbetonade, taktiska och säljfrämjande meddelanden i hela butiken och introducera nya innovativa sätt att optimera samverkan med kunder och driva merförsäljning.

  Även i de mest utmanande och konkurrenskraftiga butiksmiljöer kan Sharps kompetens och innovationsförmåga alltid erbjuda en lösning som gör bestående intryck på både gamla och nya kunder.

  Retail Signage

  Combine our ultra slim bezel high definition screens, available in sizes up to 90”, to create eye catching professional displays to capture the imagination, reinforce brand appeal and generate an unforgettable in store ambience. Our high brightness monitors enable distinctive shop front and window installations, while the delivery of seasonal, tactical and promotional messages can be managed via centrally controlled PC using Sharp’s Digital Signage Software. Sharp’s digital displays are specifically developed to operate in both landscape and portrait orientation to optimise direct to customer in store communication.

  Diskförsäljning

  Våra innovativa pekskärmar möjliggör interaktiva demonstrationer och högeffektivt och personligt informationsutbyte för att maximera kundengagemanget och öka försäljningspotentialen.

  Kiosk

  Sharps pekskärmsteknik i fasta kiosker eller försäljningsterminaler kan bidra till ökad interaktion med kunderna och generera möjligheter till försäljning utan personalens medverkan.

  Case Study Furla

  Case Study City Gross

 • Fritid & Museum

  Förbättra fritidsmiljöer och förstärk underhållningsreferenser över hela bredden av denna dynamiska och starkt konkurrensutsatta bransch. Öka aptiten maximalt i restauranger med hjälp av högupplösta skärmar, dela flera videor eller aktiv programmering i barer, klubbar och gym till alla kunder samtidigt, skapa unik och minnesvärd atmosfär i hotellets lobby och reception för att stärka trovärdigheten och differentieringen.

  Förvandla statiska utställningar och museivisningar till engagerande interaktiva upplevelser med tillägg av pekskärmsteknik och videovisningar.

  Sharp förstår behovet av att optimera varje kundupplevelse och alltid använda sin expertis för att förverkliga varje tillfälle.

  Restauranger och barer

  Skapa önskvärda och minnesvärda underhållningsmiljöer med visning av flera aktiva program eller filmer på våra högupplösta skärmar. Inför mycket slagkraftig kommunikation av menyer, priser eller kampanjer med vår digitala skyltning eller inför nya sätt att beställa med interaktiva pekskärmar på borden.

  Hotell

  Gör ett oförglömligt första intryck och välkomna varmt i receptioner med våra skärmar i storformat och kommunicera viktig gästinformation dag och natt på skärmar som utvecklats speciellt för dygnet runt-bruk.

  Utställningar och museer

  Maximera behållningen och interaktionen i utställningar med våra extremt högupplösta skärmar som medger närbildsgranskning av de allra finaste detaljerna, medan Sharps pekskärmsteknik möjliggör precisa urval av specifika intresseområden.

  Fallstudie - Photographers Gallery

 • CAD & Design

  Vi är stolta över att vårt engagemang för kvalitet och innovation uppfyller kraven från designproffs för vilka bildskärmen är ett viktigt verktyg då de ska presentera sina alster.

  Våra IGZO-skärmar med ultrahög upplösning ger perfekt bildkvalitet och visning av de finaste detaljer med exceptionell färgåtergivning, medan Sharps pekskärmsteknik låter CAD-designers, kreativa och professionella grafiker och videospelutvecklare interagera direkt med bilder och åtnjuta exceptionell detaljrikedom för att säkerställa perfektionen oavsett om de arbetar med mus eller penna.

 • Transport/Infrastruktur

  Sprid viktig information till många människor klart och tydligt även i de mest fysiskt krävande miljöer. Genom Sharps expertis beträffande de unika utmaningar som dygnet runt-drift på platser med mycket damm, vibrationer och temperatur-förändringar innebär kan man tillhandahålla utomordentlig tillförlitlighet och hållbarhet. Tack vare vårt engagemang för innovation och kvalitet, erbjuder vi högupplöst LED i storbildsformat upp till 90" för att säkerställa läsbarheten i komplexa och ständigt föränderliga detaljer i starkt ljus eller dagsljusmiljöer, alla speciellt utvecklade för att möjliggöra stående eller liggande installationer.

  Digital skyltning

  Maximera intäkten och engagemanget hos stor publik i starkt trafikerade terminalområden med Sharps klassledande digitala skyltning speciellt utvecklad för att ge den hållbarhet som krävs på dessa fysiskt utmanande platser.

 • Uthyrning & Iscensättning

  Utnyttja storleksfördelarna med dramatiska och iögonfallande videoväggar i storformat. Skapa en kraftfull och minnesvärd visuell fokuspunkt vid alla slags evenemang genom flexibel och modulär videoväggsteknik. Våra innovativa skärmar med ultratunn ram kan användas modulärt för att exakt uppfylla kraven vid varje evenemang, och med individuella skärmar på upp till 90" och flera ljusstyrkelägen är bilden alltid optimal under alla förhållanden.

  Med Sharps expertis kan du vara säker på positiv och imponerande publikpåverkan i alla sammanhang, oavsett om det gäller en konsert, en utställning, ett företagsevenemang eller skyltning vid idrottsevenemang, permanent eller tillfälligt.

 • Sjukvård

  När absolut precision och visuell tydlighet inte bara är önskvärd utan också nödvändig så har Sharp såväl expertis som klassledande innovationsförmåga. Interaktiv pekskärmsteknik i storformat och skärmar med ultrahög upplösning möjliggör den nödvändiga detaljrikedomen för medicinsk utbildning, medan patientkonsultationer mellan allmänläkare, konsulter och dentala sektorer kan förbättras genom utbyte av viktig information i perfekt detalj. Vår teknik kan bidra till att skapa en lugnande atmosfär och möjliggöra kommunikation av viktiga eller kommersiella meddelanden för att förvandla ett väntrum till en positiv och behaglig miljö.

  Medicinsk utbildning

  Vår ultrahögupplösta bildkvalitet ger exakt återgivning av de minsta viktiga detaljerna medan Sharps interaktiva BIG PAD-skärmar i storformat med anteckningsprogramvara tillhandahåller ett flexibelt, helt interaktivt och engagerande verktyg för lärande.

  Patientkonsultation

  Förbättra personlig konsultation med möjligheten att granska bilder, provresultat, skanningar, behandlingar och annan visuell information med Sharps ultrahögupplösta teknik och skärmanteckningsmöjligheter.

  Väntrumsskyltning

  Skapa en positiv och lugnande miljö med Sharps bildskärmsinnovation som möjliggör visning av tydlig och relevant mottagningsinformation, ger väntande patienter underhållning och genererar ytterligare intäktskällor genom relevanta kommersiella meddelanden.

  DICOM-avbildning

  Enkel granskning av DICOM-avbildning i medicinska applikationer och vårdmiljöer med de senaste trådlösa BIG PAD-produkterna, som har inbyggt DICOM-emuleringsläge.

 • Sändning och efterproduktion

  Vårt engagemang för kvalitet och innovation återspeglas av förtroendet för Sharps lösningar över hela den tekniskt krävande professionella TV- och videoproduktionsbranschen, oavsett om det är i studion, på inspelningsplatser eller i specialiserade efterproduktionstudior.

  Sharp kan genom sin expertis tillhandahålla den bildkvalitet och detaljerade teknisk kontroll som efterfrågas av de mest krävande proffs, såväl för högprofilerad sändningsanalys och presentationsverktyg eller stora videoväggar för studiobakgrund, som för ultrahögupplösta kontrollsvit- och inspelningsplatsmonitorer.

  Efterproduktion och redigering

  För dessa utmanande professionella miljöer krävs bildskärmar med optimal funktionalitet, inklusive perfekt bildkvalitet, färgåtergivning och full kontroll över bildinställningar. Sharps professionella skärmar uppfyller dessa grundläggande krav.

  Kameran påslagen

  Sharps teknik möjliggör studiomiljöer med ökad attraktionsnivå, med enskilda eller flera av våra ultrahögupplösta skärmar med tunn ram i kombination för dynamiska videoväggsbakgrunder, och vår interaktiva BIG PAD-skärm underlättar engagerande analyser inom exempelvis fotboll och motorsport.

  Kameran avslagen

  Då de professionella kraven på plats och kameramatningsbildskärmar fortsätter att öka, så gäller detta även vårt åtagande att tillhandahålla högsta standard. Våra ultrahögupplösta bildskärmar ger sändningsstandard för bildkvalitet och färgtemperaturkontroll samt överskannings- och underskanningskapacitet för att garantera att sändningsproffsen har full kontroll både inne i studion och ute på fältet.