Kontakta oss

Hantera behoven för branscher

Sharp är välkända för utrymmesbesparande små kontorsskrivare och energisnåla multifunktionssystem, men visste du att våra lösningar sträcker sig bortom systemen för hantering av behoven för vissa branscher?

Stat och kommun, advokatbyråer och finansföretag, utbildningsinstitutioner, hotell- och restaurangbranschen, vårdsektorn – vad du än har för specialitet så har Sharp lösningar som passar dina specifika behov.

I vårt utbud ingår även högpresterande multifunktionsskrivare (MFP:er) för utskrift i svartvitt och färg, snabba och mångsidiga storformatsskrivare samt våra Software Solutions och Managed Services för ökad effektivitet och produktivitet på alla arbetsplatser. Här är några exempel:

 • Stat och kommun

  Sharps tillförlitliga skrivarteknologi har gjort det möjligt att producera tryckt material av hög kvalitet och med fullständig säkerhet. Våra högvolymssystem och multifunktionssystem gör det enkelt att skapa olika typer av dokument och helt färdiga broschyrer i kvantiteter som annars skulle kräva användning av externt tryckeri.

 • Utbildning

  Skolor, universitet och andra utbildningsinstitutioner som eftersöker billiga utskrifter med bra miljöbetyg, maximal säkerhet och enkel dokumenthantering hittar vad de söker hos Sharp. Många av våra företagsskrivare, högvolymssystem och mycket prisvärda småkontorsskrivare är populära inom utbildningssektorn.

 • Rättsväsen och finansväsen

  Advokatbyråer och finansföretag uppskattar enkelheten att med hjälp av våra skrivare och multifunktionssystem skapa och hantera konfidentiella dokument med en verifierbar granskningslogg. Dessutom kan alla data raderas fullständigt från maskinen när det är dags att byta den.

 • Sjukvård

  Kostnader och säkerhet är kanske viktigare inom sjukvården än någon annan vertikal marknad. Det är därför vi tagit fram ett antal skrivare, multifunktionssystem och högvolymssystem med en konkurrenskraftig kostnad per sida och några av de striktaste säkerhetsfunktionerna i branschen.

 • Hotell-/restaurangbranschen

  Vi förstår den snabbrörliga hotell- och restaurangbranschen och trycket på hotell där image betyder allt och man bara har en enda chans att göra saker rätt.

  Nu kan du imponera på dina gäster med Sharps multifunktionsystem, som gör det enkelt att scanna och mejla pappersdokument, skicka och ta emot fax och skriva ut signaturer, meddelanden och t o m eleganta menyer med hög kvalitet. Vi har även högvolymssystem med lättanvända funktioner som kan producera attraktiva och högkvalitativa utskrifter på några ögonblick.

 • Affärsvärlden

  Företag och arbetsgrupper förlitar sig på Sharps multifunktionssystem när de skapar högklassiga och professionellt utformade rapporter, broschyrer och presentationer.

  Multifunktionssystemet är den naturliga länken mellan informationen och sättet den används på, varför Sharp erbjuder ett omfattande säkerhetspaket utformat för att ge våra kunder ett skalbart sätt att säkra konfidentiell information. Sharp är lyhörda för behoven hos många företag, och kombinerar en inledande kryptering med flera överskrivningar av data, vilket ger en högre säkerhetsnivå än många processer som tillämpas av andra tillverkare.