Café, bar och restaurang

Fredag, lön och sol – uteserveringen är knökfull. Du har folk i kö, maten är klar i luckan, några gäster vill beställa och andra vill betala – det här kan vara både dröm och mardröm för alla inblandade. Det gäller att ha en kassa som håller samma tempo som både din personal och gäster håller.

Vi har kassasystem som är anpassade speciellt för café och restaurangverksamhet och hjälper dig att hitta rätt betallösning för din verksamhet och rutiner. Vi förstår att du behöver en kassa som jobbar snabbt, är intuitivt med ett lättanvänt gränssnitt och att den ska tåla lite spill och kladdig fingrar. Vi erbjuder alla våra kunder support 365 dagar per år.

Vi hjälper dig att ge bra service till dina gäster

Att ta en beställning direkt vid bordet samtidigt som bongen skickas direkt till köket spar tid. Med några få knapptryckningar kan du dela upp notan och ta betalt vid bordet. Med bra rutiner för personalen får dina gäster bra service.

Sharp EPOS Terminal Restaurant Happy Customers

Öka kommunikationen mellan köket och dina gäster

Oavsett om du serverar snabbmat eller à la carte kan våra digitala köksskärmar som vi också kallar bongskärmar höja servicenivån. De är flexibla och kan anpassas efter dina rutiner. Bongar skickas direkt till köket där kockarna får en tydlig överblick. Gästen eller servispersonalen kan följa beställningen och meddelas när den är klar för avhämtning. Smidigt!

POS-communication

Hur kan du få bättre överblick

Vi har en molntjänst som är helt integrerad med våra kassor och består av olika moduler. Du väljer vad som passar dig bäst. Du kan få statistik, logistik, registervård och bokningskalender. Allt för att du ska få så bra kontroll och kunna planera din verksamhet.

POS restaurang analytics

Vem kan behöva en kassa från Sharp?

Alla som serverar mat och/eller dryck: restaurang, café, lunchservering, foodtruck, bar, nattklubb, bistro, pub, värdshus, pizzeria, grillbar, korvkiosk och glasskiosk eller ingår i en kedja.

Hur fungerar support?
Öppet varje dag året runt.

Vilka tillbehör behöver du till din kassasystem?
Vi har allt som du behöver för din verksamhet – kvittohållare, kunddisplay, handscanner, kassalådor och magnetkortsläsare.

Vilka betalningslösningar funkar?
Dina gäster kan bland annat betala med Swish, Klarna och alla betalkort, presentkort och kontant – du bestämmer vad som passar dig bäst.

Vad kan Sharp om kassor?
Vi har egna kontor och partners över hela landet och har drygt 40 års erfarenhet av kassalösningar. Vi vet att det är viktigt att kassan följer de regler och lagar som finns och att den är säker. Vi har specialister som kan hjälpa dig när du behöver.

Coffee Shop Owner at Till System