Butik & detaljhandel

Har du en kedja av butiker, en leksaksaffär eller ska precis starta en boutique och behöver en kassa som är säker och enkel att hantera? Vi har lång erfarenhet av betallösningar och kan hjälpa dig att välja rätt. Vi har branschanpassade kassor för verksamheter med brett produktutbud, som detaljhandel, modebutiker och sportbutiker.

Anpassade betallösningar för butik och retail

Med våra mjukvaror kan du följa din verksamhet i realtid, när som helst, var som helst från din dator, surfplatta och smartphone. Du kan genom att dra nytta av statistik, logistik och kundklubb få bra överblick. Du får kontroll på din lönsamhet, lagerstatus, försäljningsstatistik och andra ekonomiska rapporter och det kommer att underlätta för dig att planera och redovisa.

retail_swe

Kassor och kortterminaler

Vi hjälper dig att ta reda på ditt behov för att hitta rätt kassasystem för dig. Du kanske behöver våg, handscanner och magnetkortläsare eller andra tillbehör. En annan viktig detalj är vilka betalningsalternativ du vill erbjuda dina kunder. Många vill bland annat betala med Swish, Klarna och andra betalmedel, presentkort och kontant. Du bör ha en kassa som är anpassad för din unika verksamhet och rutiner och det bör vara enkla att använda och har ett snabbt intuitivt gränssnitt.

POS-cash

Digitala skyltar i butik och skyltfönster

Du kan på ett smidigt sätt få ut dina budskap på digitala skärmar i butiken och skyltfönster. Du kan mixa text, bild och rörlig information till din målgrupp och det  handlar om att både kunna öka merförsäljning och ge dina kunder bra service. Från oss får du en lösning där skärmar, mjukvara, installation och utbildning ingår. Du kan enkelt anpassa innehållet till grillväder, dagens namnsdagsbarn eller ”veckans kap” – bästa skruvdragaren.

Våra digitala skärmar kan stå på en disk, fritt på golvet, på väggen och hänga från taket. Det kan vara stående och liggande skärmar och ditt budskap kan du själv hantera och uppdatera beroende vilken tid på dygnet var du än är.

pos_digital signage

Support 365 dagar om året

En pålitlig kassa är ditt viktigaste verktyg

Sharp har många års erfarenhet av betallösningar och vi finns över hela landet. Vi erbjuder våra kunder support varje dag året runt. Oberoende om du behöver den enklaste och minsta kassan för mobil betalning eller kassaapparater till en rikstäckande kedja – hjälper vi dig. En säker och trygg kassa är ditt viktigaste verktyg för att få din rörelse att funka nu och i framtiden.

EPOS Solutions for Retail