Kontakta oss

Teknik

Innovation och utveckling av ny teknik som förbättrar livet för våra kunder har varit den drivande kraften bakom vårt företag sedan starten.

Vi är stolta över vårt rykte som branschens ledande innovatörer i LCD-bildskärmsvärlden. Det har byggts på vårt outtröttliga engagemang för att avsätta tid, kompetens och resurser för utveckling av ny teknik.

Trots lovord för vår ASV (Advanced Super View)-teknik och de nya standarder i högupplösningsbilder som den skapat har vi fortsatt att tänja gränserna och utforska nästa nivå.

Vi var först med att framgångsrikt utnyttja egenskaperna hos indium-gallium-zinkoxid för kommersiell användning i våra platta IGZO-bildskärmar.

Genom ultrahög upplösning och ljusstyrka med oöverträffad energieffektivitet, samtidigt som nya känslighetstandarder satts för touchskärmsapplikationer, har vår IGZO-teknik revolutionerat branschen och låter designers omsätta sina drömmar till verklighet.

Den senaste världsnyheten från Sharp är införandet av UV2A-teknik. Vår innovativa kombination av egenutvecklade material medger extremt hög kontrast med den mest effektiva användningen av bakgrundsbelysning någonsin, vilket ger banbrytande energieffektivitet i kombination med ultraljusa levande färger och bildupplösning.

Denna teknik skapar en ny typ av LCD-panel som signalerar utvecklingen av nästa generation LCD-skärmar.

Vår tekniska kompetens och beslutsamhet att behålla vår tekniska drivkraft fortsätter att sporra oss för att utveckla ny teknik och föra framtiden närmare.