Kontakta oss

Kontor

För att driva ett företag krävs effektiv och säker dokumenthantering. För att kunna bidra till högre produktivitet och smidigare arbetsflöde erbjuder Sharp ett utbud av användarvänliga multifunktionssystem

De är inte bara energieffektiva för att minska driftskostnaderna, utan kan även uppgraderas för att  möta växande behov. Med Sharp OSA-utvecklingsplattform blir ditt multifunktionssystem ett integrerat nav för en mängd affärsapplikationer.

Oavsett om du är ute efter daglig effektivitet eller höga produktionsvolymer har Sharp en lösning som passar dig.

Production print

Dessa multifunktionssystem för snabb utskrift i färg och svartvitt är idealiska för CRD-avdelningar, interntryckerier och enklare produktionsmiljöer. De är hållbara, tillförlitliga och förvånansvärt energieffektiva, har kapacitet för höga utskriftsvolymer och ett stort urval efterbearbetningsalternativ.

Genom en mängd automatiska inställningsfunktioner kan de här systemen även bibehålla konsekvent hög kvalitet.

Optimised Software Solutions

 • Optimised Software Solutions

  Företag behöver kontinuerligt optimera sitt sätt att arbeta – vilka utmaningar de än står inför. Genom att bygga på de beprövade styrkorna i Sharps multifunktionssystem, är vårt utbud av Optimised Software Solutions avsedda att hjälpa dig minska utskrifts- och kopieringskostnader, använda resurserna mer effektivt, skapa och komma åt dokument enkelt och säkerställa att åtgärder är fullt kontrollerbara och säkra.

 • Utskriftshantering

  Företag är under ökad press att få ut ännu mer värde ur sina tillgångar – genom att göra saker snabbare och mer effektivt. Men du kan bara kontrollera dina kostnader om du kan mäta dem. Sharps Optimised Printing Solutions hjälper dig att proaktivt övervaka och hantera din utskrifts- och kopieringsanvändning, så att du kan spåra och minska kostnader, minska otillåten användning och slösande och spara tid och resurser.

 • Scanning

  Den verkliga kostnaden för dokument kommer inte från att producera dem, utan från att hantera dem. Varje gång de blir hanterade – vare sig för organisering, indexering, arkivering, distribution, återvinning eller återanvändning – läggs komplexitet till i arbetsflödet. Sharps Optimised Scanning Solutions ger dig total kontroll, så att du kan organisera, lagra och dela dokument effektivt, men de skapas eller används med automatiserade processer för att spara tid och undvika kostsamma fel.

 • Mobilapplikationer

  Affärstakten accelererar och människor vill nu ha tillgång till information med hjälp av ett brett utbud av mobila enheter, såsom smartphones och surfplattor. Sharps Optimised Mobile Solutions gör det möjligt för dina anställda att snabbt ansluta till sina mobila enheter – var de än är och vad de än gör – så att de enkelt och säkert kan skriva ut, scanna och dela dokument på resande fot med en modern mobil enhet.

 • Dokumenthantering

  Information är livsnerven i varje organisation eftersom ju mer du vet, desto bättre presterar du. Sharps Optimised Workflow Solutions bidrar till att minska kostnaderna och effektivisera repetitiva uppgifter, återställa produktiviteten du behöver för att uppnå och bibehålla en lönsam tillväxt. Våra moln- och lokala lösningar säkerställer att affärskritisk information kan nås när som helst/var som helst från nästan vilken enhet som helst, vilket underlättar bättre beslutsfattande och möjliggör mer fruktbart samarbete inom och mellan arbetsgrupper.

 • Enhetshantering

  Mer än någon annan del av kontorsutrustning, kräver skrivare, kopiatorer och multifunktionssystem ständig uppmärksamhet - även om det bara är för att hålla dem försedda med toner och papper. Och varje gång en blir otillgänglig, kan produktiviteten för dussintals anställda äventyras. Sharps Optimised Managing Solutions är särskilt utformade för att minska bördan av att hantera din uppsättning av multifunktionssystem, vilket gör ditt jobb lättare och minskar kostnaderna för ägande. Avbrott minimeras, stilleståndstiden minskas, samtidigt som produktiviteten bibehålls över varje arbetsgrupp i företaget.

 • Produktionslösningar

  Ditt interntryckeri måste fungera effektivt för att motsvara kundens behov - oavsett vilka utmaningarna är. Våra arbetsflödeslösningar baseras på styrkan hos Sharps högvolymssystem och maximerar utskriftsrummets kapacitet med integrerade prepress- och färghanteringsfunktioner. De här lösningarna medger snabba justeringar, ger tryckaren mer tid och kostsamma misstag kan undvikas.

Branscher

 • Branscher

  Sharp erbjuder ett brett utbud av produkter till myndigheter, utbildnings-väsendet, hälso- och sjukvårdsinrättningar och olika kommersiella marknader. Lita på Sharp för att förse dig med den lyhördhet som du förväntar dig och de högkvalitativa produkter du kräver.

 • Stat och kommun

  Kostnadsbesparingar och driftsäkerhet är avgörande faktorer inom stat och kommun. Sharp erbjuder ett brett utbud av högteknologiska lösningar för användning hos stat och kommun.

  Sharp hjälper statliga och kommunala myndigheter att tillgodose säkerhetskrav genom våra prisbelönta multifunktionssystem med inbyggt dokumentskydd och förbättrade säkerhetsfunktioner, till exempel en praktisk funktion som skriver över alla data, inklusive dokumentarkivering, användardata, jobbstatus, datum och adressbok efter hyrestidens slut.

 • Utbildning

  Kopieringscentraler, institutioner och bibliotek behöver alla dokumenthantering och kontroll. Genom att kostnadsbelägga utskrift och styra utskriften till mer effektiva multifunktionssystem kan skolor minska antalet utskrifter, sänka utskriftskostnaderna och förbättra hållbarheten. Sharps multifunktionssystem skyddar elevregister genom användning av kontokoder, användar-/grupprofiler, lösenord eller externa användarkonton i en LDAP- eller Active Directory-server.

 • Rättsväsen

  Dokumenthantering och sekretess är avgörande inom rättsvärlden. Sharp hjälper advokatfirmor att skydda klientregister genom våra prisbelönta multifunktionssystem med inbyggt dokumentskydd och förbättrade säkerhetsfunktioner, till exempel en praktisk funktion som skriver över alla data, inklusive dokumentarkivering, användardata, jobbstatus, datum och adressbok efter hyrestidens slut.

 • Sjukvård

  Patientomsorg och kostnadsbesparingar är av yttersta vikt inom sjukvården. Sharp har ett brett utbud av högteknologiska lösningar som kan användas i sjukhusreceptioner, administrationsrum och utbildningsmiljöer. Sharps multifunktionssystem betraktas som en av marknadsledarna inom dokumentsäkerhet och bidrar till att hålla patientregister säkra.

 • Hotell-/restaurangbranschen

  Sharp erbjuder högteknologiska lösningar för receptioner, sammanträdesrum och administrationsrum som kan ge mervärde och bidra till intäkter i hotell- och restaurangbranschen.

  Genom avancerade men ändå lättanvända funktioner hos Sharps multifunktionssystem kan gäster enkelt skicka och ta emot fax, skriva ut via USB och scanna till e-post, fax eller FTP. Receptionspersonal kan enkelt scanna och vidarebefordra kopior av räkningar och kvitton direkt till e-post. Glöm inte hotellserveringen; menykort för restaurang och bankettsviter kan skrivas ut på begäran.

 • Affärsvärlden

  Företag och arbetsgrupper förlitar sig på Sharps multifunktionssystem när de skapar högklassiga och professionellt utformade rapporter, broschyrer och presentationer.

  Multifunktionssystemet är den naturliga länken mellan informationen och sättet den används på, varför Sharp erbjuder ett omfattande säkerhetspaket utformat för att ge våra kunder ett skalbart sätt att säkra konfidentiell information. Sharp är lyhörda för behoven hos många företag, och kombinerar en inledande kryptering med flera överskrivningar av data, vilket ger en högre säkerhetsnivå än många processer som tillämpas av andra tillverkare.