Kontakta oss

Läs vår nya kundtidning ENGAGE

Dokumenthantering

Vi presenterade stolt vår första kopieringsmaskin 1972, som följdes av en rad snabba nya digitala kopiatorer och multifunktionssystem i slutet av nittiotalet. Idag har vår världsomspännande skrivare-/kopiatorproduktion redan överskridit 13,5 miljoner enheter och vi fortsätter att tillverka några av världens mest kraftfulla och populära digitala dokumentenheter. Maskinvara med hög prestanda och avancerad tonerteknik är inte våra enda kompetensområden. Vi utvecklar även kraftfulla lösningar som ger dig snabbare och effektivare arbetsmetoder och gör alla på arbetsplatsen mer produktiva. Vårt nuvarande sortiment inkluderar ett brett urval av enheter från utrymmesbesparande kopiatorer till exceptionellt mångsidiga snabba multifunktionssystem för svart/vitt och färg. Eftersom vi utvecklar tonern samtidigt som hårdvaran, är du garanterad optimal kvalitet från första sidan till den sista.

Visual Solutions

Den professionella skärmbranschen sätter höga standarder inom ett brett spektrum av marknader och tillämpningar. Medan varje situation har sina egna utmaningar så är de alla förenade av behovet av effektiva och tillförlitliga lösningar som utvecklas för att tillgodose deras egna och mycket specifika krav.

Oavsett om det gäller företagets styrelserum eller utmanande offentliga visningsmiljöer så har vi på Sharp den rätta erfarenheten och expertisen för utveckling av innovativa och klassledande lösningar för att tillhandahålla hög kvalitet för varje scenario.

Tack vare innovativ och avancerad teknik, i kombination med kvalitetsengagemanget i allt vi gör, är vi helt övertygade om att det finns en originell och högeffektiv Sharp Visual Solution till varje vertikal marknadsutmaning.

Energy Solutions

Sharp är en ledande global specialist på solenergilösningar. Och vi är inga nybörjare - över 55 års erfarenhet vittnar om vår historia, kunskap och tillförlitlighet.

Som ett kompetenscentrum för integrerade energilösningar erbjuder vi:

  • Solcellspaneler för miljövänlig energiproduktion
  • Batterilagring för tidsoberoende användning av lagrad energi
  • "Smart Chap"-energihanteraren för övervakning och styrning av energianvändningen
  • LED-armaturer för lägre energiförbrukning

Sharp skapar energi på ett miljövänligt sätt och använder den förståndigt för att möjliggöra en mer komfortabel livsstil, vilket innebär ett positivt bidrag till samhället i global skala.

Betalningslösningar

Sharp har ett heltäckande utbud av kassasystem- som riktar sig mot Retail, Hospitality och Wellness. Inom dessa områden erbjuder Sharp lösningar för både den enskilda handlaren och den större kedjan. Idag ser vi en snabb och växande teknologisk uteveckling inom betalningssätt vilket gör det viktigt att man arbetar med en partner som erbjuder lösningar som ligger i framkant.

Sharp kassasystemslösningar utvecklas lokalt för den nordiska markanden och för de trender och krav som finns här. Därför kan du alltid känna dig trygg med att Sharp levererar den senaste och mest relevanta lösningen för dig.

Med ett brett och varierat utbud av innovativa hård- och mjukvarulösningar kan Sharps nätverk av europeiska samarbetspartners tillgodose de mest krävande behov, så att verksamheten blir effektivare.

IT-tjänster

Sharp är en komplett systemleverantör som får hela ditt kontor att fungera integrerat – precis som det borde. Det innebär att vi kan ta ansvar för hela din IT-miljö, både operativsystem och hårdvara. Oavsett om du vill placera utrustningen hos dig eller i vår datahall. Vi tycker att långsiktiga relationer är bättre än korta romanser. Då får du en samarbetspartner snarare än en leverantör.

En partner som inte bara kan det här med ettor och nollor, utan också bryr sig om hur ditt företag utvecklas. Du inte bara känner dig trygg, du är trygg i våra händer. Och du kan lägga betydligt mer tid på det du verkligen brinner för – dina egna affärer. Får vi bli din IT-avdelning?